Κούγιας: «Είμαι o εγγυητής της ΑΕΛ»

Συντάκτης: Share:
Κούγιας: «Είμαι o εγγυητής της ΑΕΛ»

Ενωτικός παρουσιάστηκε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ τόνισε πως είναι διατεθειμένος να ανοίξει τα πέταλα για τους οργανωμένους, αλλά υπογράμμισε πως δεν θα ανεχθεί τιμωρίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για ιδιοκτησιακό: «Εγώ είμαι ο εγγυητής και ο χρηματοδότης. Θα μπορούσα να επιστρέψω ο ίδιος στην προεδρεία γιατί η υπόθεση με τις κασέτες του Πατέρα έχει πάει στο αρχείο, αλλά δεν θέλω. Έχω τους συνεργάτες μου κι επιθυμώ να λειτουργώ ως ιδιοκτήτης και όχι ως πρόεδρος. Με τα της ΠΑΕ τρέχει το ΔΣ. Είμαι εδώ με το παρόν ΔΣ, αν όμως υπάρξει ένας σοβαρός επιχειρηματίας είμαι ανοικτός, αρκεί να υπάρχει και το αντίστοιχο ποσό».

Για το γήπεδο και τον κόσμο: «Δυστυχώς έχουμε ένα ακριβό γήπεδο. Η ομάδα θα πρέπει να έχει σημείο αναφοράς το γήπεδο. Η σχέση μου με τον Πηλαδάκη έχει περάσει από πολλά στάδια Θέλω να ανοίξω τα πέταλα για να έρθουν οι οπαδοί. Τα προηγούμενα χρόνια έχω πληρώσει πολλά λεφτά σε πρόστιμα. Θέλω να πιστεύω πως θα στηρίξουν την ομάδα, αλλά την πρώτη φορά που θα τιμωρηθούμε θα τους καλέσω να πληρώσουν και αν δεν το κάνουν θα το κλείσω».

Για το AEL Radio: «Θα το τρέξουμε εγώ κατά 50% και οι Ντελόπουλος και Παπαγεωργίου από 25%. Θα τρέξουμε πράγματα μαζί, μέχρι και τις ακαδημίες».

Για τα διαρκείας: «Θα υπάρχουν διαρκείας από 100 ευρώ. Εξαιρετική τιμή, αν θέλει κάποιος στα VIP μπορεί να δώσει 300. Οι σουίτες θα ανέβουν κατά 2.000 από πέρσι. 10.000 οι κεντρικές, 8.000 οι μεσαίες και 6.000 οι ακριανές».

Για τις υποδομές: «Θα δοθεί βάρος μαζί τους Ντελόπουλο και Παπαγεωργίου».

Για την Ερασιτεχνική: «Θα ήθελα να κατέβουν οι υποψήφιοι οι Ντελόπουλος, Παπαγεωργίου και άλλοι, παρότι τα χρέη είναι μεγάλα».

Για το ΔΣ: «Ο Σωτήρης (Μάρκου) ήταν στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, έτρεξε και έφτασε στο σημείο να μας εκπροσωπεί στα ΔΣ της Λίγκας. Τον εμπιστεύομαι και συνολικά το ΔΣ αποτελείται από ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα».

Scroll Up