Κουλούρης: “Δεν φοβήθηκα να φύγω απο τον ΠΑΟΚ”

Συντάκτης: Share:

Για τον στόχο του να βγει πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, αλλά και την απόφασή του να φύγει από τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο επιθετικός του Ατρομήτου, Ευθύμης Κουλούρης στη “Real News”. Mμεταξύ των αλλων σημείωσε:

Για την παρουσία του στον Ατρόμητο: Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα ασφάλεια στο νέο μου περιβάλλον. Υπήρχαν πολλά παιδιά από πέρυσι, ο κορμός αναλλοίωτος, γενικά όλες οι προϋποθέσεις ήταν ιδανικές για δουλειά και διάκριση. Δόξα τω Θεώ, πάμε πολύ καλά, οι στόχοι του Ατρομήτου ήταν από την αρχή υψηλοί και το κλειδί για μένα είναι η σταθερότητα, η χημεία, το δέσιμο μεταξύ μας. Οι νίκες -και ιδίως αυτές μακριά από το Περιστέρι- μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Και δεν το λέω τυχαία, αφού οι περισσότερες έδρες φέτος δεν είναι εύκολες. Κάθε αντίπαλος, είτε ψηλά, είτε χαμηλά, παλεύει μέχρι τέλους για το αποτέλεσμα. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι και σε κάθε ματς μπαίνουμε στο γήπεδο αποφασισμένοι για τη νίκη. Σε ό,τι με αφορά, κρατάω χαμηλά το κεφάλι και σκοπός μου είναι να βοηθήσω με τα γκολ μου την ομάδα να κάνει πράξη τις επιδιώξεις της. Θέλω να συνεχίσω έτσι, να βγω πρώτος σκόρερ. Το θέλω πολύ και θα το προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις.

Για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ: Δεν φοβήθηκα να φύγω από τον ΠΑΟΚ, γιατί πιστεύω σε μένα και θεωρώ ότι με τη σκληρή μου δουλειά είμαι σε θέση να πετύχω πράγματα. Εννοείται ότι τον αγαπώ και είμαι πολύ χαρούμενος για την εξαιρετική μέχρι τώρα πορεία του. Δικαίως είναι πρώτος και ασφαλώς αποτελεί μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Για το μέλλον μου δεν έχω σκεφτεί ακόμη. Μου αρέσει η καθημερινότητα στον Ατρόμητο και είμαι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτόν. Έχουμε ακόμη δρόμο μέχρι το καλοκαίρι, οπότε και θα δούμε τι θα γίνει.