Κουντέ: «Να κερδίσω όσους περισσότερους τίτλους γίνεται με τον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Share:

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Πιέρ Κουντέ, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των “ερυθρόλευκων” μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας.

Ο 25χρονος Καμερουνέζος που υπέγραψε με τους Πειραιώτες μέχρι το καλοκαίρι του 2024 στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι θέλει να κερδίσει όσους περισσότερους τίτλους γίνεται με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

Για τους στόχους του: «Να κερδίσω όσους περισσότερους τίτλους γίνεται, να πάω όσο πιο μακριά μπορώ στο Champions League και κυρίως να παίζω στο Champions League όλες τις σεζόν που θα είμαι εδώ. Ακόμη κι όταν φύγω θέλω να παίζει ο Ολυμπιακός στο Champions League».

Για τα δυνατά του χαρακτηριστικά δήλωσε: «Η ταχύτητα, πιστεύω ότι είμαι ένας πολύ γρήγορος παίκτης. Ακόμη ότι διαβάζω το παιχνίδι καλά. Επίσης έχω καλό σουτ, πολύ δυνατό, έχω καλή οπτική, οργανώνω το παιχνίδι κι επίσης είμαι καλός στην ανάκτηση της μπάλας».

«Ανυπομονώ να προσαρμοστώ στον καινούργιο μου σύλλογο, στις νέες συνθήκες με τον καλύτερο τρόπο. Ελπίζω λοιπόν οι συμπαίκτες μου να με βοηθήσουν να προσαρμοστώ γρήγορα και να συνεισφέρω, ώστε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τους φιλάθλους για τα μηνύματα που μου στέλνουν στα social media, καθώς επίσης και όλους τους δημοσιογράφους που ήρθαν μέσα στη νύχτα για να με υποδεχθούν στο αεροδρόμιο. Εκτιμώ λοιπόν πολύ την αγάπη τους κι ελπίζω να ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο».