Ξανά τα ίδια με το γνωστό… παραλήρημα ο Κυρ-Σάββας

Συντάκτης: Share:
Ξανά τα ίδια με το γνωστό... παραλήρημα ο Κυρ-Σάββας

Το γνωστό του… παραμύθι είπε για ακόμα μια φορά ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά την νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Ατρόμητο.

 

Ο εκ των αντιπροέδρων των «ερυθρόλευκων» στις δηλώσεις που έκανε στη άκρως φιλική προς αυτόν κάμερα της NOVA, έριξε τα βέλη του προς στον διαιτητή του αγώνα, Εμμανουήλ Σκουλά, ενώ αναφέρθηκε ξανά στην ΕΠΟ, τον Βαγγέλη Γραμμένο και τον Περέιρα.

 

Ο Θεοδωρίδης είπε μεταξύ άλλων στη NOVA:

 

Είμαι ενθουσιασμένος που κέρδισε σήμερα ο Ολυμπιακός. Είχε 70% κατοχή, έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και κέρδισε τον διαιτητή.  Διότι τον Ατρόμητο τον είχε ήδη κερδίσει. Ο πιο μεγάλος αντίπαλος ήταν ο διαιτητής. Δεν έχω δει χειρότερο διαιτητή από αυτόν. Και την κάρτα που έβγαλε στον Παπαδόπουλο την μπέρδεψε. Νόμιζε ότι θα φάει 2 αγωνιστικές και δεν θα παίξει με τον ΠΑΟΚ. Όλα ήταν εσκεμμένα στο μυαλό του. Κατακρεούργησε τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός θα έβαζε 10 γκολ. Δεν είχε ανάγκη. Πάνω ξέρουν να δίνουν πέναλτι. Για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν αυτά. Ξέρετε τι θα πει μας άφησε με 25 λεπτά με 10 παίκτες; Η ομάδα πέταγε. Μπράβο στα παιδιά και στον κόσμο.

 

Να ντρέπονται στην ΕΠΟ. Να διώξετε τον Πορτογάλο. Τον Περέιρα. Κύριε Υπουργέ διώξτε τον Περέιρα αύριο. Είναι ντροπή. Τους Βασιλειάδη και Κοντονή τους το είχα τάξει. Δεν ξαναμπήκανε στη Βουλή. Κύριε Υπουργέ πάρτε τα ηνία στα χέρια σας. Εγώ έχω κάνει μήνυση. Εγώ είμαι ο Σάββας Θεοδωρίδης. Έχω πάρει 45 τίτλους. Πρέπει να ζήσουν 10 ζωές να τα φτάσουν. Ο Ολυμπιακός θα πάρει το επόμενο πρωτάθλημα. Στο εξωτερικό ολόκληρος Ρουμενίγκε έκανε γιορτή και με τίμησε. Η Θύρα 7 στο Μόναχο με τίμησε. Με έχουν σαν πατέρα του Ολυμπιακού. Δεν σέβονται την ηλικία μου. Να φεύγει όλο το συμβούλιο της ΕΠΟ. Τα διαλύσανε όλα. Ρώτησα στον Ρουμενίγκε πόσο στοιχίζει το VAR και μου λέει 3 εκατ. και του λέω εδώ το πληρώνουμε 15. Και ο Ανιέλι και ο Μαλντίνι, όλοι οι ξένοι με αγκαλιάζουν και με τιμούν. Δεν θα σταματήσει ο Ολυμπιακός στους τίτλους. Άλλοι τρομάξανε για να φτάσουν τον Άρη στα πρωταθλήματα.

 

Άλλοι τρόμαξαν μια ζωή, 60 χρόνια, για να πιάσουν τον Άρη στην Θεσσαλονίκη. Τρία πρωταθλήματα έχει ο ένας και τρία και ο άλλος. Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα, όπως η Καλαμαριά και ο Ηρακλής. Αυτές είναι οι μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης και οι υγιείς και οι καθαρές. Βλέπετε τι γίνεται με τερματοφύλακες. Έχουν γίνει όργια. Ο Ολυμπιακός απέχει από αυτά. Όλη την ΕΠΟ την έχω στην μήνυση.

 

Scroll Up