Ξεμπρόστιασε την σκευωρία ο ΠΑΟΚ σε… μαραθώνια εκδίκαση!

Συντάκτης: Share:
Ξεμπρόστιασε την σκευωρία ο ΠΑΟΚ σε... μαραθώνια εκδίκαση!

Μετά από μια μαραθώνια εκδίκαση 6,5 ωρών τελείωσε η πρώτη φάση της εκδίκασης των εφέσεων που κατέθεσαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League.

 

Κατά τη διαδικασία το νομικό τιμ του Δικεφάλου που αποτελούνταν από τους Λάμπρο Μπίρδα, Αχιλλέα Μαυρομμάτη και Τάκη Μπαλτάκο, έδειξε τον δρόμο προς την αλήθεια της υπόθεσης, αποδεικνύοντας την σκευωρία που στήθηκε από τα γνωστά κέντρα αποφάσεων, τα οποία οδήγησαν την επιτροπή Αυγενάκη να εκδώσει καταδικαστική απόφαση.

 

Συγκεκριμένα, η πλευρά του ΠΑΟΚ αρχικά στάθηκε στο γεγονός πως η ΕΕΑ βάση συντάγματος δεν διατηρεί το δικαίωμα να δικάζει, πράγμα που κάνει τόσο την απόφαση της άκυρη. Παράλληλα, έγινε εκτενής αναφορά στην μη ύπαρξη οποιασδήποτε σχέσεις του ΠΑΟΚ και της οικογένειας Σαββίδη με την Ξάνθη και το μετοχικό της κεφάλαιο. Τέλος, σημειώθηκε ότι οι «ασπρόμαυροι» ουδέποτε είχαν καμία σχέση με την θρακική ομάδα.

 

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και το νομικό επιτελείο της Ξάνθης, το οποίο εστίασε στην σχέση που έχουν με την ομάδα οι ιδιοκτήτες, Συγγελίδης και Πανόπουλος. Επιπλέον, στο στόχαστρο μπήκε και το πώς η ΕΕΑ πήρε την απόφαση για να βγάλει τη γνωμοδότησή της, καθώς αυτή βασίστηκε κατά μεγάλο βαθμό στην υποτιθεμένη έρευνα που έκανε η κ. Μαρούπα στην πόλη της Ξάνθης.

 

Από την πλευρά ο Ολυμπιακός, έχοντας και την… αγαστή συμπαράσταση του Αλέξη Κούγια προσπάθησε για ακόμα μια φορά να αποπροσανατολίσει την εκδίκαση, επαναλαμβάνοντας τις «στημένες» κατηγορίες. Μάλιστα, οι «κόκκινη» πλευρά δεν δίστασε να ζητήσει από το δικαστήριο να μην μπει στην ουσία της υπόθεσης, κάτι που παρατηρήθηκε μάλιστα και από τον ένα μέλος της Επιτροπής.

 

Έχοντας φτάσει πλέον στις 00:30, η διαδικασία διεκόπη, καθώς μέχρι εκείνη την ώρα είχε εκδικαστεί μόνο η έφεση του ΠΑΟΚ και όχι αυτή της Ξάνθης. Η εκδίκαση της έφεσης των Ακριτών θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη (17/3), στις 13:00 το μεσημέρι.

Scroll Up