Λαμία: Ανανέωσε ο Φέστα

Συντάκτης: Share:

Ο Ιταλός προπονητής κράτησε τη Λαμία στη Super League, με αποτέλεσμα η διοίκηση της ομάδας να τον ανταμείψει, ανανεώνοντας το συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

 

Ο Τζιανλόυκα Φέστα ανέλαβε την ομάδα σε μία δύσκολη περίοδο παρόλα αυτά κατάφερε να κρατήσει τη Λαμία στην Super League, νικώντας μάλιστα και την Βέροια στα μπαράζ.

Μέσω ανακοίνωσης η ομάδα από την Φθιώτιδα έκανε γνωστό πως θα κρατήσει τον 53χρονο τεχνικό και τη νέα σεζόν, με σκοπό να τη καθοδηγήσει στη Super League.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Λαμίας:

“Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Gianluca Festa.

Ο κ. Festa, με το ήθος και την εργατικότητά του, σε μια δύσκολη εποχή για την ομάδα μας, συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή της στη Super League 1, για 6η συνεχόμενη χρονιά.

Συνεργάτες του κ. Festa είναι:
Βοηθός Προπονητής ο κ. Αντωνόπουλος Θεόδωρος
Γυμναστής ο κ. Παντελίδης Σάκης
Προπονητής Τερματοφυλάκων ο κ. Νάσης Παναγιώτης
Γυμναστής Αποκατάστασης ο κ. Κουκούλης Σπύρος

Επίσης η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αθλητικό Διευθυντή κ. Κασναφέρη Γεώργιο.
Συνεργάτης της ΠΑΕ στο τμήμα Scouting αναλαμβάνει ο κ. Φαράντος Δημήτριος.
Υπεύθυνος Λειτουργίας του Ποδοσφαιρικού Τμήματος συνεχίζει ο κ. Συρογιάννης Γιάννης και Team Manager συνεχίζει ο κ. Ζαγκανάς Γεώργιος.

Η ΠΑΕ Λαμία θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Προπονητή Τερματοφυλάκων κ. Miroslav Stojnic για την εξαιρετική συνεργασία στο διάστημα που εργάστηκε στην ομάδα μας και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο”, αναφέρει η ανακοίνωση της Λαμίας.