Λεβαδειακός: Αλλάζει προπονητή πριν τον Άρη-Τέλος ο Σανίνο!

Συντάκτης: Share:

Στην επίσημη λύση της συνεργασίας του με τον Τζιουζέπε Σανίνο προχώρησε ο Λεβαδειακός, που στρέφεται πλέον σε Έλληνα τεχνικό για τον πάγκο της ομάδας, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο εάν ο αντικαταστάτης θα έχει βρεθεί πριν το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη (Κυριακή 27/1 3:00 Μ.Μ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βοιωτών:

“Στα γραφεία της Π.Α.Ε. Λεβαδειακός βρέθηκε σήμερα ο προπονητής Giuzeppe Sannino όπου και είχε συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας. Μέσα σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης, σεβασμού και εκτίμησης αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Επίσης αποφασίστηκε και η από κοινού λύση της συνεργασίας με τους συνεργάτες του Ιταλού προπονητή Cusatis Giovanni, Albertoli Stefano και Perri Enrico. Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός τους ευχαριστεί για την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία με την πόρτα της ομάδας να είναι πάντα ανοιχτή για αυτούς.”

Φαβορί για αντικατάσταση του Σανίνο στην τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού, είναι ο παλιός γνώριμος (έχει ξαναδουλέψει στον Λεβαδειακό) Νίκος Καραγεωργίου, ενώ υπάρχουν φήμες και για τον Μιχάλη Γρηγορίου.