Λοντίγκιν: «Δεν ήταν δύσκολο το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, κερδίσαμε δίκαια»

Συντάκτης: Share:

Τη χαρά του για την πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα στα ημιτελικά του Κυπέλλου εξέφρασε ο Γιούρι Λοντίγκιν, αναφέροντας ότι δεν ήταν δύσκολη η ρεβάνς κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς οι “πράσινοι” δεν τους απείλησαν ιδιαίτερα, όπως είπε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

-την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού και την προετοιμασία που είχε κάνει ο ΠΑΣ: «Σε κάθε παιχνίδι προετοιμαζόμαστε σχεδόν το ίδιο. Με την ίδια ψυχολογία, είναι ίδιος ο τρόπος παιχνιδιού. Κρατάμε την ταυτότητά μας, δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος. Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός είτε δεν τον αφήσαμε εμείς στην αρχή, είτε μπήκε κοιμισμένος, δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει κάτι. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, μόνο με κάτι σέντρες και με παράλληλες πάσες. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν τρομερά δύσκολο το παιχνίδι. Πήραμε πολύ δίκαια το παιχνίδι»

-το προσεχές παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Μάλλον εντελώς διαφορετικό. Έχουν δύο ήττες από εμάς, θα είναι εκνευρισμένοι, τρελαμένοι».

-τα όνειρα που κάνουν στον ΠΑΣ Γιάννινα για τη συνέχεια: «Είναι στιγμές αυτές που πρέπει να τις απολαμβάνουμε, όπως τώρα που προκριθήκαμε και πρέπει να προετοιμαστούμε. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι θα γίνει σε μια βδομάδα ή σε δέκα μέρες, με ποιον θα παίξουμε. Πρέπει να σκεφτόμαστε τι γίνεται τώρα».