Μακέντα: «Ήμασταν σ’ όλους τους τομείς ανώτεροι του ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Share:

Ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και στάθηκε στην ανωτερότητα των «πράσινων» σ’ όλους τους τομείς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το πως αισθάνονται με τη νίκη: « Ήταν όλοι χαρούμενοι. Όταν κερδίζεις τέτοια παιχνίδια μπροστά σ΄ αυτό το κοινό. Η σκέψη όλων πρέπει να είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης. Πρέπει να κάνουμε αντίστοιχη εμφάνιση»

Για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο: «Βεβαίως έχουμε μεγάλη χαρά . Στόχος μας ήταν να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και το καταφέραμε. Παλεύαμε γι΄ αυτό 1, 5 χρόνο».

Για το που κρίθηκε το ματς: «Τακτικά κάναμε το τέλειο παιχνίδι. Δυσκολέψαμε τον αντίπαλο μας και νομίζω ότι ήμασταν σ΄ όλους τους τομείς ανώτεροι. Πλέον πιστεύω ότι έχει περάσει στην ομάδα το πνεύμα του νικητή»

Για το αν φορούν πλέον τον μανδύα του νικητή: «Κανένας δεν είναι ανίκητος στο ποδόσφαιρο, αλλά όταν παίζουμε έτσι δυσκολεύουμε τον αντίπαλο μας. Εμείς χτίζουμε την ομάδα για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα»

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν σκόραρε για πρώτη φορά μετά από 69 αγώνες: «Το γνωρίζαμε αυτό και ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παλεύει για τον τίτλο. Εμείς δείξαμε ότι είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Τα επόμενα τρία ματς θα κρίνουν τη σεζόν».

Για το πως αποφασίστηκε ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι: «Ο προπονητής μας άφησε να αποφασίσουμε ανάλογα  με ποιος είναι καλύτερα στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.  Ο Τάσος πήρε την μπάλα στην αρχή, αλλά μετά αποφασίσαμε να το εκτελέσω εγώ και τελικά σκόραρα. Στη συνέχεια ο Τάσος σκόραρε και αυτός, οπότε και οι δύο βοηθήσαμε να κερδίσει και να προοδεύσει η ομάδα»

Scroll Up