Μακέντα: “Να δώσουμε απαντήσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ”

Συντάκτης: Share:
Μακέντα: "Να δώσουμε απαντήσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ"

Θέμα νευρικότητας θέτει ο Φεντερίκο Μακέντα για τον Παναθηναϊκό, που σύμφωνα με την εικόνα του στα τελευταία ματς δεν κάνει τα παιχνίδια που περιμένει.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, τόνισε:

“Δεν ήταν το παιχνίδι που περιμέναμε. Όλοι έχουν την γνώμη τους για την κακή κατάσταση. Ξέρουμε πως δεν κάνουμε ευκαιρίες κι αυτό δεν είναι κακό. Δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ. Ίσως να σκεφτόμαστε υπερβολικά κι αυτό να μας κάνει νευρικούς. Έχουμε ποιότητα, πρέπει να ελευθερώσουμε το μυαλό μας για την τελική απόφαση. Θα δουλέψουμε και είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθούμε”.

Στην πορεία ρωτήθηκε για τη σημασία της νίκης σε ντέρμπι, αναφέροντας: “Νομίζω ότι είναι καλή στιγμή για εμάς που έρχεται το ματς με τον ΠΑΟΚ τώρα. Πρέπει να δώσουμε απαντήσεις στους εαυτούς μας στον κόσμο μας απέναντι σε μια καλή ομάδα. Να τα δώσουμε όλα, να κάνουμε το καλύτερο. Θεωρώ ότι θα είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να κάνουμε το τέλειο ματς σαν ομάδα”.

Και συμπλήρωσε για τη διαιτησία: “Στο πρώτο γκολ του Πανιωνίου ήμουν μέσα στη φάση εγώ. Είχα τη μπάλα στα πόδια μου και θεωρώ ότι ήταν καθαρό φάουλ και απόρησα που δεν το έδωσε ο διαιτητής. Το πέναλτι δεν το έχω δει για να είμαι ειλικρινής, οπότε δεν έχω άποψη. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες το πας είναι να είμαστε μια ομάδα και να βελτιωθούμε”.

Scroll Up