Μαουρίσιο: “Οδηγός η εμφάνιση του δευτέρου μέρους”

Συντάκτης: Share:

Ο Μαουρίσιο με την μπάλα στα πόδια στην ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten.

 

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα (1-0) από τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης για το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Ο Μαουρίσιο τόνισε ότι η εμφάνιση του δευτέρου μέρους θα πρέπει παρά την ήττα από τους ερυθρόλευκους να αποτελέσει οδηγό για τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι θα έπρεπε να δώσει την μπάλα στον Καρλίτος

“Δεν είμαι ικανοποιημένος, θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε, αλλά είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να πω τι συνέβη.

Πρέπει να δούμε τη θετική πλευρά, ότι αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και κατά τη δική μου οπτική κάναμε ένα παιχνίδι που μια ομάδα μεγάλη όπως ο Παναθηναϊκός επιβάλλεται να κάνει. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ.

Όμως θεωρώ ότι η εμφάνιση του δευτέρου μέρους πρέπει να δώσει το έναυσμα για να συνεχίσουμε έτσι, γιατί δεν μας αξίζει αυτή η θέση”, υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε:

Στη φάση στο 85′ που άργησε να δώσει την μπάλα με αποτέλεσμα να τον κόψει ο Ραφίνια (3:40 του βίντεο): “Η φάση αυτή στο τέλος με στεναχώρησε στα αποδυτήρια. Ενδεχομένως θα μπορούσα να είχα σκοράρει, ή να κάνω μια πάσα και το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό.

Τώρα καταλαβαίνω τη διαφορά, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν πάσαρα στον Καρλίτος γιατί δεν τον είδα. Έπρεπε να του δώσω την μπάλα. Τον είδα όταν μπήκα στην περιοχή, αλλά τότε ήλθε ο Ραφίνια και με έκοψε. Πριν με κόψει ίσως έπρεπε να περάσω την μπάλα στον Μακέντα.

Όταν πήρα την απόφαση να έλθω στον Παναθηναϊκό, αρκετά άτομα μου είπαν ότι πήρα λανθασμένη απόφαση. Εγώ ποτέ δεν σκέφτηκα ότι πήρα λανθασμένη απόφαση. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και χαίρομαι που αποτελώ μέρος της.

Θα κάνουμε το παν για να βγάλουμε την ομάδα από αυτή την κατάσταση για να αποδείξω σε όσους έλεγαν ότι πήρα λανθασμένη απόφαση, ότι αυτοί έκαναν μια λανθασμένη δήλωση”.

Για το τι είπε στον Ραφίνια μετά από τη λήξη του ματς: “Ότι μου έκλεψε το γκολ (γέλια)”.

Για το γεγονός ότι παίζει 90λεπτο: “Προπονήθηκα πολύ στους 2,5 μήνες που δεν έπαιζα. Τώρα κάνω το παν για να είμαι έτοιμος και διαθέσιμος στη διάρκεια των 90 λεπτών. Είναι θέμα δουλειάς, θετικής σκέψης και υποστήριξης από τους συμπαίκτες μου. Μερικές φορές όταν δεν είσαι σε καλή κατάσταση, θέλεις στήριξη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους δουλεύουν στον Παναθηναϊκό”.