Μαρινάκης στην ΕΠΟ : «Να μην ασχολείστε με το ποιος είναι διαιτητής»!

Συντάκτης: Share:

Πρώτη παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ως πρόεδρος της Superleague, κάνοντας λόγο για ανάγκη να υπάρξουν αλλαγές.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και πλέον πρόεδρος της Λίγκας, σημείωσε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ότι ήρθε η ώρα για αλλαγές και θα πρέπει να προχωρήσει το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας.

«Όπως είπα και μετά την εκλογή μου στην προεδρία της Super League, ήρθε η εποχή να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Μείναμε πίσω. Super League και UEFA θέλουν και πρέπει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να ορίζεται από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έτσι θα έρθει η ανάπτυξη και περισσότερα έσοδα και για την ΕΠΟ», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πρέπει και εσείς να αναπτύξετε το ποδόσφαιρο στην περιοχή σας, την Εθνική μας ομάδα και να μην ασχολείστε με το ποιός θα είναι διαιτητής. Δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν. Η επαγγελματική διαιτησία πρέπει να προχωρήσει όπως σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα του κόσμου. Και έχουμε καθυστερήσει πολύ σε αυτό. Εμείς σαν Super League θα επωμιστούμε το κόστος ώστε να μη χρεωθεί κάτι παραπάνω η ΕΠΟ».

Επιπλέον ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεσμεύτηκε ως πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής ότι θα φροντίσει ώστε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο των ποδοσφαιριστών της SL 2 να είναι πλέον αντίστοιχο με εκείνο της πρώτης κατηγορίας.