Μαρτίνς: “Είμαστε εδώ και ζωντανοί”

Συντάκτης: Share:

Στις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Απόλλωνα στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς.

 

Ο προπονητής των Πειραιωτών μετά τη νίκη με 4-1 σημείωσε στην κάμερα της Nova: «Ήταν το 4ο ματς σε δέκα μέρες. Ο Ολυμπιακός έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Η ικανότητά μας να δημιουργούμε ευκαιρίες είναι πολύ μεγάλη. Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να έχει δημιουργίες σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι και σήμερα. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και που μας αρέσει να βλέπουμε. Είμαστε εδώ και ζωντανοί. Καμία ελληνική ομάδα δεν κυριαρχεί τόσο μέσα στα παιχνίδια της».

Για τον Γιώργο Μασούρα και το αν είναι παίκτης του προπονητή: «Ο Μασούρας είναι ένας παίκτης του Ολυμπιακού. Έχει φανταστική απόδοση όπως είχε και απόψε. Κανένας δεν είναι παίκτης του προπονητή. Όλοι είναι παίκτες του Ολυμπιακού».

Για τον Τικίνιο και το ψηλό παιχνίδι: «Γνωρίζουμε τον Τικίνιο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν έχω αμφιβολία για το τι μπορεί να κάνει. Για διάφορους λόγους δεν μπορούσε να σκοράρει αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνει στο μέλλον περισσότερο».

Για την αποθέωση που γνώρισε: «Δεν έχω αμφιβολία ότι πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση. Είμαστε σίγουροι για το τι μπορούμε να κάνουμε,. Πάντα είχαμε στήριξη από τους φιλάθλους μας και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό»