Μαρτίνς: Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας!

Συντάκτης: Share:

Μάχιμος μέχρι εσχάτων ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στη συνδρομητική τηλεόραση και σχολιασμός για το ματς με ΑΕΛ, για τις απουσίες και την επιστροφή Παπαδόπουλου.


Φυσικά, ο τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν μέσα σε όλα για τον σχηματισμό της ομάδας και την προετοιμασία με παίκτες “κλειδιά” που μπορούν να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας ανα πάσα στιγμή και πως ο Ζιλ Ντίας ίσως συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ.

Εντούτοις, ακολουθούν οι δηλώσεις του σχετικά με τις τύχες της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Για το πως θα διαχειριστεί τους συνεαχόμενους αγώνες:

«Καλό σημάδι είναι τα πολλά και μαζεμένα παιχνίδια, γιατί ο Ολυμπιακός δείχνει πως είναι μέσα σε όλους του τους στόχους. Είμαστε προετοιμασμένοι γι αυτό, είμαστε μεγάλη ομάδα κι έχουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση, ικανούς να παίξουν και μας δίνουν εγγυήσεις ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τον αγώνα με τη ΑΕΛ:

«Έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση και τους εμπιστευόμαστε γιατί δουλεύουν πάρα πολύ. Το ποιοι θα παίξουν δεν θα το πούμε τώρα θα του δούμε αύριο. Η ΑΕΛ έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στο παιχνίδι της. Περιμένουμε ένα κλειστό ματς, όπως όλες οι ομάδες θα έρθουν να παίξουν κλειστά, οπότε θα πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί μέχρι το τέλος».

Για τις απουσίες:

«Οι Κώστας Φορτούνης και Γκιλιέρμε θα εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ο Μπουχαλάκης δεν είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, αλλά μπήκε στις προπονήσεις και θα μπορεί να παίξει στο ματς της Κυριακής. Ο Ζιλ Ντίας είναι έτοιμος, αλλά θα δούμε αν θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΛ».

Για την επιστροφή του Αβραάμ:

«Πραγματικά πολύ σημαντική επιστροφή, πολύ δεμένος με την ομάδα, είναι σαν το σπίτι του. Τον γνωρίζω πάρα πολύ καλά, όχι προσωπικά, έχουμε μιλήσει και ξέρω τον χαρακτήρα του. Ο πρόεδρος θα τον χρησιμοποιήσει και μετά, γιατί τέτοιους παίκτες και ανθρώπους θέλουμε στην ομάδα και τώρα και μετά, όταν αποφασίσει να σταματήσει».