Μαρτίνς: “Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εμένα την ομάδα”

Συντάκτης: Share:

Την πεποίθηση πως αν… γύριζε τον χρόνο πίσω θα έκανε τις ίδιες επιλογές στα ματς του Ολυμπιακού, καθώς ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα από όλους την ομάδα εξέφρασε με δηλώσεις του ο προπονητής των Πειραιωτών Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός των “ερυθρόλευκων”:

“Όποιος βρίσκεται σε αυτό το προπονητικό κέντρο, όταν χάνει η ομάδα, δεν μπορεί να είναι χαρούμενος και δεν μπορεί να νιώθει καλά. Αισθάνεται τις ήττες όπως ο κόσμος. Δεν υπάρχει λοιπόν καμία χαρά. Είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να δουλέψουμε ακόμα πιο πολύ, γιατί όποιος βρίσκεται στην ομάδα και φοράει αυτό το σήμα πρέπει να προσφέρει νίκες. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί”.

“Είναι φυσιολογικό να υπάρχει κριτική από την πλευρά του κόσμου. Η κριτική είναι πάντα καλοδεχούμενη, εποικοδομητική. Μπορούμε να ακούσουμε όλες αυτές τις απόψεις, όμως ξέρω πολύ καλά τους παίκτες μου, ξέρω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο καθένας σε κάθε δεδομένη στιγμή και κανένας δεν ξέρει καλύτερα από εμένα τι συμβαίνει μέσα στην ομάδα. Έχω κάνει την αυτοκριτική μου, έχω συνείδηση του τι αποφάσεις έχω πάρει και το πώς ακριβώς έκανα τις επιλογές μου και πώς προετοίμασα κάθε παιχνίδι. Έχω σκεφτεί ότι αν τη δεδομένη στιγμή έπρεπε να πάρω κάποια απόφαση βάσει των συνθηκών και βάσει των δεδομένων που υπήρχαν στην ομάδα, πιθανότατα το ίδιο θα αποφάσιζα. Βάσει των δεδομένων και των σκέψεων που έκανα, οι αποφάσεις οι ίδιες θα ήταν”.