Μαρτίνς: «Θέλουμε τη νίκη, όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι»

Συντάκτης: Share:

Για τη διαχείριση της ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και το αυριανό ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς.

 

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για την απουσία του κόσμου: «Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικοί είναι οι φίλαθλοι για εμάς. Είμαστε τελείως διαφορετικοί όταν παίζουμε με τον κόσμο στο γήπεδο. Όμως ξέρουμε το πως θα είναι να παίζεις χωρίς κόσμο. Όμως είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και θέλουμε να νικήσουμε».

Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ σε σχέση με πέρυσι: «Φυσικά υπάρχει η διαφορά με την αλλαγή προπονητών. Γνωρίζουμε όμως τη δουλειά του Λουτσέσκου από την πρώτη θητεία του στον ΠΑΟΚ και τις προσεγγίσεις του. Υπάρχει όμοια δομή καθώς έχουν μείνει αρκετοί παίκτες από πέρυσι όμως η αλλαγή είναι του προπονητή».

Για το αν θα υπάρχουν εκπλήξεις: «Δεν ξέρω γιατί το λέτε αυτό. Δεν ξέρω γιατί αποτελούν έκπληξη ορισμένοι παίκτες. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι και διαθέσιμοι. Είμαστε μία ομάδα γεμάτη με παίκτες καλούς και ποιοτικούς. Επειδή το τελευταίο 24ωρο μου έχουν μεταφέρει πως γράφονται διάφορα πράγματα πως οι παίκτες μας δεν είναι συγκεντρωμένοι θέλω να εγγυηθώ πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Είμαι πεποισμένος για το παιχνίδι πως όλοι είναι συγκεντρωμένοι και ότι το ματς θα το κερδίσουμε. Είμαστε πνευματικά εδώ. Είμαστε σωματικά πανέτοιμοι. Σας δηλώνουμε ξεκάθαρα πως θα είμαστε αύριο όλοι στο Καραϊσκάκη και όχι στη Μύκονο ή τη Σαντορίνη (όπως γράφεται). Όχι δεν χρειαζόμαστε κίνητρο ούτε να κινητοποιηθούμε από μία ατμόσφαιρα με διάφορα πράγματα που γράφονται. Θέλουμε τους 3 βαθμούς και τη νίκη και δεν μας επηρεάζει τίποτα έξω από το κίνητρο αυτό».