Μαρτίνς: “Τιμή να καθοδηγείς τον Ολυμπιακό”

Συντάκτης: Share:

Ρεαλιστικός στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στον απολογισμό του για τη χρονιά που άφησε πίσω με μία ανάρτηση.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Αφού ολοκληρώθηκε η σεζόν 2018-19, είναι ώρα να κοιτάξουμε πίσω στη σεζόν. Μετά την πρώτη μου χρονιά με τα χρώματα του Ολυμπιακού, μπορώ να πω ότι κέρδισα μία νέα οικογένεια και ένα νέο σπίτι.

Από το ξεκίνημα, ήμουν απόλυτα αποφασισμένος να ξαναβάλω τον Ολυμπιακό στο δρόμο των επιτυχιών, μετά από μία δύσκολη περίοδο. Ήταν σημαντικό που γυρίσαμε τη σελίδα και που ξεκινήσαμε να ξαναχτίζουμε την ομάδα. Αλλά υπήρχε άλλος ένας σημαντικός στόχος: Να επαναφέρουμε την έννοια της ιστορίας και των αξιών του Ολυμπιακού. Από τους παίκτες ως το προσωπικό και φυσικά τους φιλάθλους.

Μία σταθερή μετάβαση δεν θα ήταν ποτέ απλή, αλλά η φανταστική συνεργασία μεταξύ όλων εμάς, μας έκανε να προχωρήσουμε σε όλες τις πτυχές. Η αφοσίωση όλων στον στόχο μας επέτρεψε να έχουμε ορισμένα φανταστικά επιτεύγματα.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην κινητήρια δύναμή μας: Τους οπαδούς μας, παθιασμένοι και απαιτητικοί, οι καλύτεροι των καλύτερων. Απαραίτητοι για όλη τη διαδικασία, για την ανάπτυξή μας ως ομάδα. Θέλω από εσάς το ίδιο που θέλετε εσείς από εμένα. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, μας φοβούνται όλο και περισσότερο και μας σέβονται.

Πρόκειται για μια μεταβατική περίοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας χτίσαμε ένα ισχυρό και σταθερό υπόβαθρο. Ωστόσο, δεν ήμουν λάθος. Δεν είμαι ούτε χαρούμενος, ούτε ικανοποιημένος, γιατί δεν κερδίσαμε κανένα τρόπαιο.

Παρόλα αυτά, υπάρχει μία αίσθηση που υπερνικά τα πάντα: Η τιμή να καθοδηγείς τον Ολυμπιακό.

Σας ευχαριστώ τον κάθε έναν ξεχωριστά, αλλά και όλους μαζί».