Μοιράζουν δώρα οι Ξανθιώτες στην Παιδιατρική Κλινική της πόλης

Συντάκτης: Share:
Μοιράζουν δώρα οι Ξανθιώτες  στην Παιδιατρική Κλινική της πόλης

Οι Ξανθιώτες αφήνουν για λίγο  την προετοιμασία τους και στο πνεύμα των ημερών  και της Μεγάλης γιορτής της Μεγαλόχαρης αποφάσισαν την Παρασκευή (16/8) να μοιράσουν δώρα και χαμόγελα στην Παιδιατρική Κλινική της πόλης σε  μία αξιέπαινη κίνηση της  ΠΑΕ, η οποία δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και την ευσθησία της στα μικρά παιδιά.

Συγκεκριμένα οι παίκτες της ακριτικής ομάδας θα επισκεφθούν στις 13:00 το μεσημέρι την Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου της πόλης προκειμένου να μοιράσουν δώρα και αναμνηστικά στη κλινική και τους νεαρούς ασθενείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:

«Την Παρασκευή 16 Αυγούστου και ώρα 13:00 ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ θα επισκεφθεί την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης μοιράζοντας δώρα και αναμνηστικά στην κλινική και στους νεαρούς ασθενείς».

Στον αγωνιστικό τομέα η ομάδα  συνεχίζει την προετοιμασία της  εν’ όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας κόντρα στην ΑΕΚ , ενώ  το Σάββατο (17/8) θα δώσουν ένα δυνατό φιλικό τεστ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στις 20:30 που θα αποτελέσει την τελική πρόβα για την πρεμιέρα

Scroll Up