Μοιράζουν δώρα οι Ξανθιώτες στην Παιδιατρική Κλινική της πόλης

Συντάκτης: Share:

Οι Ξανθιώτες αφήνουν για λίγο  την προετοιμασία τους και στο πνεύμα των ημερών  και της Μεγάλης γιορτής της Μεγαλόχαρης αποφάσισαν την Παρασκευή (16/8) να μοιράσουν δώρα και χαμόγελα στην Παιδιατρική Κλινική της πόλης σε  μία αξιέπαινη κίνηση της  ΠΑΕ, η οποία δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και την ευσθησία της στα μικρά παιδιά.

Συγκεκριμένα οι παίκτες της ακριτικής ομάδας θα επισκεφθούν στις 13:00 το μεσημέρι την Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου της πόλης προκειμένου να μοιράσουν δώρα και αναμνηστικά στη κλινική και τους νεαρούς ασθενείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:

«Την Παρασκευή 16 Αυγούστου και ώρα 13:00 ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ θα επισκεφθεί την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης μοιράζοντας δώρα και αναμνηστικά στην κλινική και στους νεαρούς ασθενείς».

Στον αγωνιστικό τομέα η ομάδα  συνεχίζει την προετοιμασία της  εν’ όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας κόντρα στην ΑΕΚ , ενώ  το Σάββατο (17/8) θα δώσουν ένα δυνατό φιλικό τεστ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στις 20:30 που θα αποτελέσει την τελική πρόβα για την πρεμιέρα

Δείτε Επίσης

Scroll Up