Μπάχαλο η ΑΕΚ: Καρφιά Ανσαριφάρντ για Χιμένεθ!

Συντάκτης: Share:

Προφανώς και η πεντάρα στην ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, δεν είναι… ευκολοχώνευτη στην Ένωση και ήδη σιγά-σιγά αρχίζουν να βγαίνουν προς τα έξω διάφορα θέματα που καταδεικνύουν πως τα αποδυτήρια είναι ένα μπάχαλο.

Μετά το τέλος του ματς ο Μανόλο Χιμένεθ με τις δηλώσεις του άδειασε τους παίκτες του, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο και ουσιαστικά ήταν εκείνο που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ιρανός επιθετικός, με όσα φέρεται να είπε έξω από τα αποδυτήρια ουσιαστικά έριξε αλάτι στην πληγή.

«Αν έχετε καταλάβει, ξεφτιλιζόμαστε με αυτή την εικόνα! Δεν το ανέχομαι εγώ αυτό το πράγμα, να έχουμε τέτοια εικόνα και να υπάρχουν τέτοια αποτελέσματα! Πρέπει να αλλάξει αυτό! Ξεφτιλίζεται η ΑΕΚ! Και επειδή πρέπει να μιλήσουμε με ειλικρίνεια, αν δεν μπορεί ο προπονητής να μας βοηθήσει να φύγει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Εγώ αυτό έχω να πω εγώ Πέτρο (Μάνταλο)» είπε χαρακτηριστικά ο Ιρανός φορ τη στιγμή που ο Σεβιγιάνος προπονητής απουσίαζε από τα αποδυτήρια.