Μπαλτάκος: «Γι’ αυτό πρότεινα τελικό Κυπέλλου στη Νέα Υόρκη»

Συντάκτης: Share:

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος επανέλαβε την πρόταση για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας της επόμενης σεζόν στη Νέα Υόρκη και αναφέρθηκε στους λόγους της πρότασης αυτής.

Σε δηλώσεις του στο Hellenic DNA, διαδικτυακή τηλεοπτική πλατφόρμα με βάση τη Νέα Υόρκη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ επανέλαβε την πρόταση του αυτή και αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους έχει πέσει στο τραπέζι, εκφράζοντας την ελπίδα να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο σχέδιο για έναν τελικό γιορτή με την παρουσία Ελληνοαμερικανών από όλες τις πόλεις των ΗΠΑ στις εξέδρες.

 

Οι δηλώσεις του Τάκη Μπαλτάκου στο Hellenic DNA:

«Χαιρετίζω όλους τους Ελληνοαμερικανούς. Ελλάδα δεν είναι μόνο το ελληνικό κράτος, αλλά και ο ελληνισμός της διασποράς και ιδιαίτερα των ΗΠΑ. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο αυτό που προτείναμε στην ΕΠΟ είναι για να έρθουμε κοντά στους Ελληνοαμερικανούς και για να αισθάνονται κοντά στην πατρίδα τους, του χρόνου τον Μάιο να διοργανώσουμε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με όποιες ομάδες προκριθούν σε ένα γήπεδο της Νέας Υόρκης.

Να έρθουμε εκεί, να γίνει ένας τελικός που θα είναι χαρά για τους πάντες και να είναι ένα μήνυμα σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους ώστε όταν στη συνέχεια ο τελικός επιστρέψει στην Ελλάδα να έχουμε κάτι για να μιμηθούμε. Έναν τελικό γιορτή.

Αυτή ήταν η σκέψη και ελπίζουμε αυτή η ιδέα να αγκαλιαστεί από τους Ελληνοαμερικανούς όλων των πόλεων. Το γήπεδο να γεμίσει με ελληνικές σημαίες, και όχι μόνο των ομάδων που θα συμμετέχουν, και να γίνει ένα συμβάν που θα ικανοποιήσει και εμάς και τους φίλους Ελληνοαμερικανούς. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να υλοποιηθεί το σχέδιό μας».