Δικαιολογίες Μπαλτάκου για το πέναλτι που δεν καταλογίστηκε στο Άρη!

Συντάκτης: Share:

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας αναφέρει ότι επικοινώνησε με την ΚΕΔ για την επίμαχη φάση του 52ου λεπτού στο χθεσινό (29/1) παιχνίδι στη Ν.Φιλαδέλφεια και η απάντηση που πήρε είναι πως δεν υπήρξε κανένα πέναλτι στη σύγκρουση ανάμεσα σε Αθανασιάδη και Φαμπιάνο.

Αδιανόητα πράγματα. Καταλαβαίνετε τι έγινε. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ πήρε τηλέφωνο και τοποθετήθηκε δημόσια. Και γιατί δεν το κάνει ο Μπένετ; Αλήθεια υπήρξε άλλη φορά που πρόεδρος της ΕΠΟ τοποθετήθηκε για φάση σε έναν αγώνα; Αλήθεια, επίσης, εκεί που λέει… για επικίνδυνο παίξιμο, δεν το διαβάσανε;

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Παναγιώτης Μπαλτάκος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Σχετικά με περιστατικό στο 52’ του χθεσινού αγώνα ΑΕΚ-ΑΡΗΣ έλαβα μηνύματα και τηλεφωνήματα από διάφορες πλευρές με αντιτιθέμενα συμφέροντα.

Για τον λόγο αυτό επικοινώνησα με την ΚΕΔ, αφού δεν μπορώ προσωπικά να εκτιμήσω μια αμφισβητούμενη φάση, ούτε είναι αυτός ο ρόλος μου. Από την ΚΕΔ έλαβα την απάντηση ότι δεν υπήρξε παράβαση κατά της ΑΕΚ, επειδή:

1. Ο τερματοφύλακας πρώτα απέκρουσε την μπάλα και μετά συγκρούσθηκε με τον επιτιθέμενο.

2. Ο επιτιθέμενος δεν προσπαθούσε να παίξει με την μπάλα.

3. Ο τερματοφύλακας ήταν προσηλωμένος στην μπάλα όχι στον επιτιθέμενο και η μετέπειτα σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη».