Μπελάδες για Σιώπη και Ανσαριφάρντ στον Πανιώνιο

Συντάκτης: Share:

Σε περιπέτειες μπαίνει ο Πανιώνιος ύστερα από τις αποφάσεις που ανακοίνωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

 

Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στους «κυανέρυθρους» για οφειλές στον Μανώλη Σιώπη, αν και τους δίνει αρκετό χρονικό διάστημα για να εξοφλήσουν τον διεθνή μέσο («εντός προθεσμίας τριών {3} εργάσιμων ημερών από της 1ης Ιουλίου 2020», αναφέρεται στην ανακοίνωση).

 

Παράλληλα, οι Νεοσμυρνιώτες καλούνται να πληρώσουν σε δύο δόσεις κάτι περισσότερο από 34.000 ευρώ στον Καρίμ Ανσαριφάρντ, διαφορετικά θα δεχθούν άλλο ένα -3.

 

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

 

– Ορίζει όπως, η επιδικασθείσα στον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Καρίμ Ανσαριφάρντ του Ας, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 165/2020 αποφάσεως της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο. χρηματική απαίτηση, καταβληθεί/εξοφληθεί από την υπόχρεη ΠΑΕ Πανιώνιος, σε δύο (2) ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Επιβάλλει, για την περίπτωση μη τήρησης της παραπάνω ρύθμισης, αναφορικά με οποιαδήποτε δόση, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το πρωτάθλημα που μετέχει, για το σύνολο του ποσού των 34.388,97 € και των νομίμων τόκων.

 

– Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Πανιώνιος, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Εμμανουήλ Σιώπη του Παρασκευά, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που μετέχει, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από της 1ης Ιουλίου 2020, κατόπιν προηγούμενης γνωστοποιήσεως σ’ αυτήν της παρούσας αποφάσεως», αναφέρει η ανακοίνωση.