Μπελεβώνης: «Ισχυρό σοκ τα κρούσματα στον Παναιτωλικό»

Συντάκτης: Share:

Στην εκπομπή «Κόσμος των ΣΠΟΡ» της ΕΡΤ3 φιλοξενήθηκε ο Μάκης Μπελεβώνης, εξηγώντας πώς έχουν τα πράγματα στον Παναιτωλικό εν μέσω της έκρηξης κρουσμάτων κορωνοϊού.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δυστυχώς στα χθεσινά τεστ βρήκαμε πολλά θετικά δείγματα. Ξεπέρασαν τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που αναβάλλεται ένα παιχνίδι. Ισχυρό σοκ, σε μία περίοδο που είχαν επιστρέψει οι τραυματίες μας. Θεωρούσαμε ότι είμαστε αρκετά δυνατοί να παλέψουμε οποιοδήποτε παιχνίδι. Θα μας πάει αρκετά πίσω. Βεβαίως και θέλουμε να είναι όλοι καλά στα επόμενα τεστ. Τηρούμε το υγειονομικό πρωτόκολλο. Θα είναι πρόβλημα. Πρέπει να μείνουμε δέκα μέρες εκτός προπονήσεων καθώς είχαμε δέκα κρούσματα. Είναι θέμα για μας».

 

Για το πώς είναι να βιώνει μία ομάδα την έξαρση του κορωνοϊού: «Είναι πολύ δύσκολο. Επειδή στην πόλη και τον Νομό υπάρχει μεγάλη θετικότητα. Προσπαθήσαμε να απομονώσουμε την ομάδα. Δεν χρησιμοποιούσαμε αποδυτήρια. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν μπάνιο στα σπίτια τους. Κάναμε απολύμανση καθημερινά αλλά ήρθε αυτό το χτύπημα».

 

Για τις μεταγραφές: «Στο σχεδιασμό μας είναι 2-3 κινήσεις ακόμη. Είμαστε πολύ κοντά να προχωρήσουμε σε κάποιες από αυτές. Πιστεύουμε ότι όλοι οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν».

 

Για την κλήρωση του Κυπέλλου: «Δύσκολη κλήρωση απέναντι στον πρωταθλητή. Θα κάνουμε ότι καλύτερο για να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης. Η ομάδα είναι σε καλό φεγγάρι. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Θέλουμε να πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος».