Μπέος: «Ανέλαβα προσωρινά τη θέση»

Συντάκτης: Share:

Για την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα και τη θέση του προέδρου του Βόλου αναφέρθηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Αχιλλέας Μπέος.

Στις δηλώσεις που έκανε εκτός των άλλων σημείωσε ότι αναγκάστηκε να αναλάβει μια θέση προσωρινά για να βοηθήσει μια ομάδα της πόλης του.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ως δήμαρχος Βόλου έχω πωρωθεί με αυτή τη θέση καθώς προσφέρω στα κοινά της πόλης μου και να τιμώ την ψήφο των πολιτών. Δεν έχω σκοπό να είμαι ενεργός όπως παλιά. Αναγκάστηκα να δεχθώ το διορισμό και μετά από πιέσεις πολιτών να βοηθήσω την προσπάθεια αυτή. Δύο καρπούζια σε μια μασχάλη δεν μπορείς να το έχεις.

Με κερδίζει ο τίτλος του Δημάρχου, έχω να δώσω πολλά στην πόλη. Θα δούμε. Οι υποχρεώσεις απέναντι στην πόλη μου είναι πολλές. Δεν θα αφήσω τον σχεδιασμό να πάει πίσω. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό που ανέλαβα προσωρινά, ελπίζω ότι θα αλλάξει εάν βρεθούν ικανοί επιχειρηματίες να αναλάβουν.

Μάλιστα, η παρουσία μου εδώ σε άτομα επικίνδυνα που προσδοκούν μια ανακατωσούρα να εισέλθουν στο ποδόσφαιρο και να αναλάβουν μια ομάδα. Μεγάλωσα και κουράστηκα. Δεν θέλω να έχω κόντρες. Θέλω μια ηρεμία. Το ποδόσφαιρο όπως είναι σήμερα είναι σε αβεβαιότητα και προχειρότητα. Όταν βλέπεις ότι μιλούν άνθρωποι για αναδιάρθρωση και χωρίς προγραμματισμό».

 

Για το εάν είναι δική του επιλογή ο Σάκης Τσιώλης απάντησε μονολεκτικά: «Ναι».