Μπόλονι: «Δεν υπάρχει υπομονή στην Ελλάδα»

Συντάκτης: Share:

O Λάζλο Μπόλονι σε συνέντευξή του σε πορτογαλικό Μέσο τόνισε ότι στην Ελλάδα υπάρχει έλλειψη υπομονής. Τι είπε για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλήσε στην πορτογαλική «Record» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πορεία του στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα είπε για τον Παναθηναϊκό:

Για την απόφαση που πήρε να αναλάβει τον Παναθηναϊκό: «Ήταν μια εύκολη απόφαση, την οποία πήρα αμέσως. Όταν ήρθε η πρόταση δεν το σκέφτηκα, καθώς ήξερα την ομάδα και είχα ήδη ενημέρωση. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες αλλά κολακεύτηκα από την πιθανότητα να τον βοηθήσω να ξαναμπεί στο σωστό μονοπάτι. Ο Παναθηναϊκός ήταν σημαντική ομάδα στην Ευρώπη αλλά έχασε την δύναμή του. Σιγά σιγά θέλει να επιστρέψει. Είναι μια δουλειά ελκυστικά και παράλληλα ρίσκο. Η Ελλάδα είναι σαν την Πορτογαλία. Δεν υπάρχει υπομονή, η έλλειψη υπομονής μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Πρέπει να βρίσκουμε λύσεις σε αυτά τα θέματα».

Για τον Πέδρο Μαρτίνς: «Ο Ολυμπιακός έχει έναν σπουδαίο προπονητή αλλά βρίσκονται στην Ευρώπη σταθερά τα τελευταία 15-20 χρόνια. Αυτό τον βοήθησε να είναι οικονομικά σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Θα πρέπει να κάνουμε και εμείς το ίδιο, αλλά δεν γίνεται με την… μία».

Για την νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό: «Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι γιατί δουλέψαμε πολύ για αυτό, δεν σημαίνει όμως πως πετύχαμε κάτι. Ο δρόμος είναι μακρύς. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τα δεδομένα προβλήματα που έχουμε εξαιτίας αυτής της νίκης. Τα προβλήματα ψάχνουν ακόμα λύση».