Νέες διώξεις για το Αστέρας-ΠΑΟ

Συντάκτης: Share:

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικών διώξεων της ομοσπονδίας, Νίκος Μαργαρίτης, άσκησε δίωξη -με αφορμη γεγονότα στο Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός- εις βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του υπεύθυνου Επικοινωνίας της πράσινης ΠΑΕ, Νικόλα Βασιλαρά. Για τον δεύτερο η ανακοίνωση αναφέρει ότι “προέβη σε λόγω υβριστική συμπεριφορά σε αξιωματούχους ομάδας και παίκτες”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ κι ενώ από πιο πριν είχε δημοσιοποιηθεί η περίπτωση του Ιγκλέσιας: “Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκαν οι παρακάτω διώξεις.

Σε βάρος του IGLESIAS MATIAS WALTER, ποδοσφαιριστή της ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, διότι την 30-1-2023 στην Τρίπολη όπου διεξήχθη στο γήπεδο «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την 20ή αγωνιστική του Πρωταθλήματος SUPERLEAGUE 2022-2023, ο IGLESIAS MATIAS WALTER ως ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προέβη σε λόγω υβριστική συμπεριφορά σε θεατές του αγώνα.
Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 10§§1περ.β,2περ.α,5περ.στ ii, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

Σε βάρος των: 1) ΝΙΚΟΛΑ ΒΑΣΙΛΑΡΑ, ως προσώπου συνδεομένου με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με διαπίστευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και της 2) ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, διότι την 30-1-2023 στην Τρίπολη όπου διεξήχθη στο γήπεδο «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ» ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την 20ή αγωνιστική του Πρωταθλήματος SUPERLEAGUE 2022-2023, ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ προέβη σε λόγω υβριστική συμπεριφορά σε αξιωματούχους ομάδας και παίκτες.
Η ως άνω πράξη δεν αναφέρεται στο οικείο φύλλο αγώνα, και προκύπτει από την με Α.Π. 736/31-1-2023 έκθεση Παρατηρητή για τον ως άνω αγώνα. Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 10§§1περ.β,5περ.στ ii, 11§§1,2,3, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο”.