Νέο πρόβλημα με Μιλιντσεάνου στον ΠΑΣ Γιάννινα

Συντάκτης: Share:

Νέο πρόβλημα προέκυψε , για τον Νικολάε Μιλιντσεάνου! Ο Μολδαβός επιθετικός είχε τις προηγούμενες μέρες ένα πρόβλημα με τράβηγμα στο ισχίο, το οποίο είχε ξεπεράσει και μάλιστα συμμετείχε κανονικά σήμερα στην προπόνηση.

Ωστόσο σήμερα στο βαρύ γήπεδο από τις βροχές είχε ένα γλίστρημα που αρχικά δεν το θεώρησε κανείς πολύ σοβαρό, όμως διαπιστώθηκε ότι υπέστη ένα μικρό τράβηγμα στον δικέφαλο.

Παρότι δεν είναι κάτι πολύ ανησυχητικό, το γεγονός ότι τραυματίστηκε μόλις τρεις μέρες πριν τον αγώνα με τη Λαμία, αυτομάτως τον θέτει εκτός αγώνα, με τον κ. Μεταξά να εξετάζει από αύριο (Σάββατο) τις εναλλακτικές του.

 

Σε ό,τι αφορά το γήπεδο της Λαμίας και την κατάστασή του, η ΠΑΕ περιμένει να ενημερωθεί μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου για το αν ο αγώνας θα γίνει κανονικά στο “Αθ. Διάκος” ή υπάρχει περίπτωση αλλαγής έδρας. Κάποιες εργασίες βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου, πάντως, έγιναν, αλλά το αν είναι αρκετές θα φανεί αύριο που θα ληφθεί η οριστική απόφαση από την εταιρεία που συντηρεί και παρακολουθεί τους αγωνιστικούς χώρους.