Μανωλάς για ΑΕΚ: «Θα ήθελα να μάθω τα εργομετρικά των παικτών»

Συντάκτης: Share:

Ο Στέλιος Μανωλάς με ανάρτηση του στα social media σχολίασε την αγωνιστική κατάρρευση της ΑΕΚ.

 

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Άρη και με τον κόσμο της να έχει αντιδράσει πολύ έντονα. Ο Στέλιος Μανωλάς σχολίασε την αγωνιστική εικόνα των “κιτρινόμαυρων” και με ανάρτηση του στα social media στάθηκε ιδιαίτερα στη φυσική κατάσταση των παικτών.

 

Αναλυτικά ο Στέλιος Μανωλάς έγραψε:

 

Γράφετε πολλοί γιατί δεν μιλάμε ‘ Τι να πεις και τι να γράψεις , όταν από τα πρώτα παιχνίδια διαπιστώνεις οτι η ομάδα ανεξάρτητα αν είχε καλή η κακή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρεε πολύ θα ήθελα να γνωρίζω τα εργομετρικά της ομάδας.

 

Για εμένα προσωπικά είναι βασικός παράγοντας για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας ένα είναι σίγουρο ότι δίχως άριστη φυσική κατάσταση δεν μπορείς να παίξεις ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο’ πέραν της φυσικής κατάστασης στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν χωρούν αργοί παίκτες ‘ όταν υπάρχουν αυτά τότε και μόνο τοτε μπορείς να εκμεταλλευτείς και να αξιοποιήσεις τα προτερήματα των παικτών που σε μια ΑΕΚ πρέπει να είναι δεδομένα ‘ δεν θυμάμαι να έχουν συμβεί στο παρελθόν τόσες ανατροπές στο αποτέλεσμα και όλες στο δεύτερο ημίχρονο’ ΟΦΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΚΑΙ δεν ξέρω πόσες φορές η ήττα ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο!

 

Τι σημαίνει αυτό ότι η ομάδα δεν έχει καλή φυσική κατάστασης’ δεν άκουσα ούτε διάβασα κάποιον να το αναφέρει’ σίγουρα υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους η Ομάδα τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκει το δρόμο για τη κορυφή.

 

Αυτούς τους λόγους τους γνωρίζουν οι άνθρωποι που τρέχουν το ποδοσφαιρικό τμήμα’ ώρες θα Μπορούσαμε να συζητάμε για το τι φταίει ‘ η κριτική μετά από αποτυχίες είναι εύκολη ‘ εγώ δεν θα το κάνω’.