«Όχι» σε αναδιάρθρωση και απειλή για μειώσεις από τη NOVA

Συντάκτης: Share:

Αρνητική είναι η στάση της ΝOVA στις φήμες που υπάρχουν για αύξηση των ομάδων στη Super League 1 ενόψει του κρίσιμου ΔΣ της ερχόμενης Δευτέρας.

Μέσω διαρροής τα στελέχη της NOVA, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι θετικοί σε μια ανταγωνιστική Super League αλλά… όχι σε μια πολυπληθή… ασανσέρ League.

 

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τα σενάρια που μιλούν για πρωτάθλημα που μόνο για τη σεζόν 2020-21 θα διεξαχθεί «είτε με 15, είτε με 16, είτε με 18, είτε ακόμα και με 20 ομάδες, …και από την μεθεπόμενη σεζόν 2021-22, μπορεί να μειωθεί στις 12 ή ακόμα και στις 10 ομάδες», από το συνδρομητικό κανάλι της NOVA τόνιζαν ότι «μια τέτοια πρόταση μετατρέπει τη Λίγκα σε… Ασανσέρ League, όπου ανάλογα με τα κέφια των παραγόντων, πατάς το κουμπί και κάθε φορά κατεβαίνεις σε διαφορετικό όροφο».

 

Μάλιστα, σημείωσαν προς όλους τους εμπλεκόμενους, πως απομένουν ελάχιστες εβδομάδες για την έναρξη του πρωταθλήματος και η πλειονότητα των ομάδων δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα το τηλεοπτικό συμβόλαιο, εξαιτίας της «δεδομένης έλλειψης ανταγωνιστικότητας και εμπορικότητας του πρωταθλήματος».

Scroll Up