Ολυμπιακός: Εντός πλάνων για Ιωνικό οι Καρβάλιο και Λαλά

Συντάκτης: Share:

Ο Ολυμπιακός καλείται την Κυριακή να αντιμετωπίσει μία πολύ δύσκολη ομάδα, όπως είναι ο Ιωνικός που έχει ταλαιπωρήσει και κόψει βαθμούς σε πολλές ομάδες. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου αγώνα  και θα ρίξει στην μάχη της Νίκαιας τους πιο μάχιμους.

 

Μπορεί να υπήρξε αγωνία για προβληματισμός για τον τραυματισμός του Κένι Λαλά στο ματς με τον Παναιτωλικό, όμως όλα δείχνουν πως τελικά δεν υπάρχει φόβος για απουσία 3-4 εβδομάδων.  Ο Λαλά έκανε ατομικό και στη συνέχεια δοκίμασε το πόδι σε πιο έντονη προπόνηση χωρίς να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με τον Πορτογάλο τεχνικό να λέει πως θα αποφασίσει το Σάββατο, μαζί με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού για το αν θα τον πάρει στη Νίκαια.

 

Στα ευχάριστα για τον Μαρτίνς και το feedback από την εμφάνιση του Ζοάο Καρβάλιο στο ματς με την Ξάνθη με τον Ολυμπιακό Β. Οι δύο άνδρες που έχουν πολύ στενή συνεργασία μίλησαν για την περίπτωση του Πορτογάλου μέσου και ο Καρβάλιο είναι ξεκάθαρα στη διάθεση του Μαρτίνς για το ματς με τον Ιωνικό και ανοιχτό τον ενδεχόμενο να τον δούμε για πρώτη φορά στην αποστολή της πρώτης ομάδας.