Ωραία πρωτοβουλία από ΠΣΑΠ με Μπουχαλάκη και Αλμπάνη

Συντάκτης: Share:
Ωραία πρωτοβουλία από ΠΣΑΠ με Μπουχαλάκη και Αλμπάνη

Ακόμη μια ωραία πρωτοβουλία από τον ΠΣΑΠ.

Ο Σύνδεσμος έστειλε, με πρωταγωνιστές τον Χρήστο Αλμπάνη και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, το μήνυμα ενόψει του ΑΕΚ-Ολυμπιακός για ποδόσφαιρο χωρίς μίσος. Αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου του ΠΣΑΠ συνόδευσε σήμερα τον εξτρέμ των «κιτρινόμαυρων» και τον μέσο των «ερυθρόλευκων» στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αστέρα Βύρωνα, όπου μίλησαν στα παιδιά για τη σπουδαιότητα της ευγενούς άμιλλας.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ

Γίνε η αλλαγή που θέλεις να έρθει…

 

Το ποδόσφαιρο πρέπει να προσφέρει χαρά και να προάγει όλες τις ηθικές αξίες, που θα μας βοηθήσουν να «χτίσουμε» ένα καλύτερο αύριο. Οπου τα παιδιά μας θα ζουν χωρίς μίσος και εντάσεις.

 

Σε μερικές ημέρες, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό και ως Π.Σ.Α.Π. θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα πως δεν μας χωρίζει τίποτα. Οτι αντίπαλοι είμαστε μόνο για όσο διαρκεί ένας αγώνας και μεταξύ μας δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές.

 

Αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου μας συνόδευσε σήμερα τους Χρήστο Αλμπάνη και Ανδρέα Μπουχαλάκη στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αστέρα Βύρωνα, όπου μίλησαν στα παιδιά για τη σπουδαιότητα της ευγενούς άμιλλας.

 

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού αντίστοιχα, μαζί με τους Ανδρέα Δημάτο και Νίκο Γαβαλά υπεύθυνους επικοινωνίας των δύο ομάδων, μετέφεραν στη νέα γενιά, γιατί όχι και στους επόμενους πρωταθλητές, πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε συμπαίκτες και αντιπάλους και όλοι μαζί αναδείξαμε μία πτυχή του ποδοσφαίρου που πρέπει να αποτελεί τον κανόνα.

 

Ενωμένοι μπορούμε να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να έρθει…

Scroll Up