Ουζουνίδης: “Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι”

Συντάκτης: Share:

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε ότι δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά είπε:

Για τον αγώνα: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά, είχαμε τη φάση του Λιβάγια με την μεγάλη απόκρουση του Πασχαλάκη. Δυστυχώς για εμάς στην πρώτη στημένη φάση, όπου ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός, δεχθήκαμε το γκολ. Για 5-10 λεπτά χάσαμε την ηρεμία μας, αλλά μετά και με την αποβολή αρχίσαμε να ελέγχουμε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε παίκτες στην περιοχή, στο δεύτερο το βελτιώσαμε αυτό και αν πούμε ότι μας έλειψε κάτι, αυτό ήταν τα καλύτερα χτυπήματα στις σέντρες ή η αποφασιστικότητα για την τελική ενέργεια. Λογικά ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ πίσω στο δεύτερο ημίχρονο, εμείς κυκλοφορήσαμε την μπάλα, είχαμε και πολλά σουτ, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να πω όμως ότι οι παίκτες μου δεν δούλεψαν. Τώρα πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας στο ματς της Πέμπτης για το κύπελλο».

Για το ότι η ΑΕΚ δεν έκανε πολλές φάσεις: «Δεν ήρθε η μπάλα πολλές φορές στην περιοχή του αντιπάλου; Σας είπα ότι δεν είχαμε παίκτες στην αντίπαλη περιοχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο τους βάλαμε. Εντάξει, έκοψαν πολλές φάσεις και οι στόπερ του ΠΑΟΚ, αλλά εμείς φέραμε καλά την μπάλα ως εκεί. Όταν ο αντίπαλος παίζει με 10 παίκτες έξω από την περιοχή τι να κάνεις; Ξέρετε πόσα σουτ κόντραραν; Σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να γυρίζεις την μπάλα από τα πλάγια και να τη φέρεις μέσα».

Για το εάν ήταν πέναλτι η φάση του Σάκχοφ: “Θα μπορούσε να δοθεί, αλλά αφού δεν δόθηκε, δεν μπορούμε να μείνουμε εκεί. Θα έπρεπε εμείς να κάνουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο».

Για τις αλλαγές: “Με τόσο κλειστούς χώρους και με τον ΠΑΟΚ πίσω, προτίμησα να παίξουν μαζί οι Μάνταλος και Κρίστιτσιτς, γιατί θέλεις τεχνίτες παίκτες απέναντι σε κλειστή άμυνα. Δεν υπήρχε λόγος να μη ρισκάρουμε αφού και ο ΠΑΟΚ δεν ήταν απειλητικός».