ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Θέλει να παραμείνει εντός στόχων!

Συντάκτης: Share:

Στους στόχους της θέλει να παραμείνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θέτοντας πλάνο βιωσιμότητας με σκοπό πάντοτε τη ρύθμιση των οφειλών για να πάρει άδεια συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα.
Βέβαια, όλα αυτα τη στιγμή που κάνει τον φετινό της απολογισμό και την προσπάθεια να συμπληρώσει τον φάκελο που θα καταθέσει στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Και φυσικά στην παρούσα φάση ο Παναθηναϊκός στέκεται στα ενθαρρυντικά του σημέια. ΔΙαθέτει δύο βασικές πηγές εσόδων δηλαδή τα τηλεοπτικά της ΕΡΤ και τη χορηγία του ΟΠΑΠ στη φανέλα, ιδανικές για να καλύψουν το μπάτζετ της χρονιάς για ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ακόμη, η Molto θα ανανεώσει τη σύμβαση της αφού ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος συνεισφέρει οικονομικά σε σταθερή βάση, ενώ η αναμενόμενη συμφωνία με τη Robe Di Kappa, αν επιτευχθεί εγκαίρως, θα ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο τη θέση της ΠΑΕ.

Σκαλί για την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού θα αποτελέσει και το πόρισμα του ορκωτού λογιστή της Grant Thornton ο οποίος αναμένεται να εξετάσει τον ισολογισμό της ΠΑΕ. Ακόμη, η περσινή έκθεση της ελεγκτή ήταν αρνητική και επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα από το πόρισμα της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ.

Από εδώ και στο εξής, έχει προθεσμία μέχρι τις 31 Μαρτίου για να διακανονίσει ή να εξοφλήσει κάθε οφειλή.

Δείτε Επίσης

Scroll Up