Παναθηναϊκός: Αναδιοργάνωση στη νέα Γ.Σ. την Παρασκευή

Συντάκτης: Share:

Στο ύψος της θέλει να μείνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προγραμματίζοντας για την Παρασκευή (8/2) την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, με σκοπό βέβαια να εγκρίνει τις οικονομικές δραστηριότητες που τη συνόδευσαν την προηγούμενη σεζόν. Χαρακτηριστικό είναι το θέμα του ισολογισμού καθώς και η έκθεση του ορκωτού λογιστή, στοιχεία πολύ βασικά για την αδειοδότηση της επόμενης χρονιας.

Βέβαια, η ημερίσια διάταξη δεν προκηρύσει Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, αν και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μπορεί να θέσει θέμα δραστηριοποίησης με νέα ΑΜΚ και να την ψηφίσει, εφόσον διακατέχει σχεδόν το 87% των μετοχών.

Φυσικά, τα χρονικά περιθώρια είναι ανοικτά για την αδειοδότηση και ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει ανοικτή γραμμή στα οικονομικά με τον ιδιοκτήτη του. Κάτι τέτοιο θα συμβεί αμέσως μετά την Αύξηση του Μετοχικού του Κεφαλαίου και θα μετατρέψει σε μετοχές τα χρήματα που θα βάλει ο Αλαφούζος.

Κι ακόμη, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ συνεδρίασε την προηγούμενη εβδομάδα και έκλεισε την ΑΜΚ που είχε αρχίσει στις 21 Σεπτεμβρίου του 2018. Συμμετέχον ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος, με τη “βούλα” του ΔΣ , δίνοντας παράλληλα τέλος στην υπόθεση Πιεμπονγκσάντ.