Παναθηναϊκός: Στο πόδι όλο το νομικό τιμ ενόψει απόφασης

Συντάκτης: Share:
Παναθηναϊκός: Στο πόδι όλο το νομικό τιμ ενόψει απόφασης

Πυρετωδώς εργάστηκαν οι δικηγόροι του Παναθηναϊκού Άλκης Παπαντωνίου και Λεωνίδας Μπουτσικάρης στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, αναμένοντας πάντοτε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, με σκοπό να αποφύγουν τα χειρότερα.

Βέβαια, οι δυο τους επιχειρηματολόγισαν υπέρ της πρωτοβάθμιας απόφασης και προσκόμισαν γνωμάτευση του Ινστιτούτου Διεθνούς και ελληνικού Αθλητικού Δικαίου που τάσσεται υπέρ του Πρωτοδίκη της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ.

Κι ακόμη, το καλύτερο σενάριο για τους “πράσινους” είναι να συνεχιστεί ο αγώνας από το 70′ και μετά, ενώ το χειρότερο είναι να μηδενιστεί η ομάδα, εφόσον η επιτροπή κρίνει ορθή τη διακοπή του παιχνιδιού.

Προνοόντας αυτή την κατάσταση το νομικό τιμ του Παναθηναϊκού ζήτησε από το δικαιοδοτικό όργανο να συμψηφίσει την ποινή με εκείνη που επιβλήθηκε για τα επεισόδια και αυτό αποσκοπεί στην αποφυγή ενός δεύτερου -3, μετά την αφαίρεση τριών βαθμών.

Και φυσικά, η απόφαση θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τρίτη (9/4) ή την Τετάρτη (10/4), αφού οι ομάδες έχουν διορία μέχρι τη Δευτέρα (8/4) για να παραδώσουν τα υπομνήματα τους.

Scroll Up