«Πέρσι γυάλιζε το μάτι σας. Φέτος… γυρίστε το»

Συντάκτης: Share:

Η πρώτη προπόνηση του 2019 για την ΑΕΚ είχε ως… προσκεκλημένο τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο ισχυρός άνδρας της αθηναϊκής ομάδας βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και μίλησε στους ποδοσφαιριστές.

Αφού ευχήθηκε για τη νέα χρονιά αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να το… γυρίσει.

«Χρόνια πολλά με υγεία σε εσάς και στις οικογενειές σας. Να είστε δυνατοί. Ποτέ δεν έπαψα να πιστεύω ότι είμαστε καλή ομάδα, απλώς έχουμε χάσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μας. Επειδή θέλω να πιστεύω ότι ξέρω ποδόσφαιρο θα σας πω ότι κατά τη γνώμη μου δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με πέρυσι. Η ομάδα έχει καλό υλικό και είστε όλοι σας καλοί παίκτες που θα μπορούσατε να είστε βασικοί, αλλά παίζουν ένδεκα. Απλώς πέρυσι γυάλιζε το μάτι σας. Αυτή τη γυαλάδα θέλω και πάλι να δω και θα το αλλάξουμε το κλίμα. Ψυχολογία είναι το ποδόσφαιρο και πάνω απ όλα θέλει ψυχή. Και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε για την ομάδα ό,τι χρειαστεί και θα είμαστε δίπλα σας. Γυρίστε το! Μπορείτε! Καλή χρονιά!» είπε μεταξύ άλλων ο Μελισσανίδης.