Πέτριτς: «Στόχος της ΑΕΛ η Ευρώπη»

Συντάκτης: Share:

Την έξοδο της ΑΕΛ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έθεσε ως στόχο ενόψει της επόμενης ποδοσφαιρικής σεζόν ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γκόρνταν Πέτριτς, κατά την παρουσιάσει του από τον Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να είμαι εδώ την ίδια μέρα του χρόνου και να έχουμε βελτιωθεί εγώ, η ομάδα και όλοι. Πρέπει όλοι να σεβαστούμε την ιστορία της ομάδας και να εξελιχθούμε και να βελτιωθούμε όλοι μέσω της δουλειάς», σχολίασε σχετικά. Αρχικά είπε πως «για να μιλήσω το πως ήρθα στη Λάρισα. Θέλω να ευχαριστήσω το κλαμπ που μου δίνει την ευκαιρία να δουλέψω σε ένα μεγάλο σωματείο όπως είναι η ΑΕΛ. Θέλω να έχω τον χρόνο και την ευκαιρία να ανταπεξέλθω σε αυτά που μου έχουν ζητηθεί. Πιστεύω ότι μπορούμε να τερματίσουμε σε καλύτερη θέση από την περσινή. Στόχος μου, δηλαδή ο προσωπικός μου στόχος, είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάει στον τελικό του Κυπέλλου και να βγει στην Ευρώπη. Αυτό είναι το μήνυμα μου και θέλω να το περάσω αυτό το μήνυμα στους παίκτες μου, στην ομάδα και στους οπαδούς μας. Παίρνω ρίσκο τοποθετώντας αυτόν τον στόχο αλλά είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ».

Για  τις πρώτες του εντυπώσεις από τους «βυσσινί»:  «Προφανώς είδα αρκετά παιχνίδια τις προηγούμενες ημέρες. Η ομάδα είναι συμπαγής και πειθαρχημένη και χρειάζομαι την ελευθερία να δουλέψω μαζί τους και μετά από δύο βδομάδες δουλειά μαζί τους μπορεί να ζητήσω κάποια πιθανή αλλαγή».

Για το πόσες μεταγραφές θα χρειαστεί η ομάδα, ανέφερε: «Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πιέσω καταστάσεις και όταν τους δω θα βγάλω συμπεράσματα». Μάλιστα στάθηκε και στο στυλ παιχνιδιού που θα περιμένουμε από εκείνον.  «Η φιλοσοφία μου είναι το 4-4-2 αλλά πρέπει να δω τους παίκτες και την ικανότητα τους πάνω σε αυτό το σύστημα. Περιμένουμε να μάθουμε την ακριβή ημερομηνία της έναρξης του πρωταθλήματος για να οριοθετήσουμε την προετοιμασία».

Για για το ρόστερ σχολίασε: «θεωρώ ότι οι παίκτες που υπάρχουν είναι αρκετό. Θα τους δούμε αυτούς και όταν τους αξιολογήσουμε τότε θα προβούμε σε κινήσεις».

Δείτε Επίσης

Scroll Up