Προσπαθεί να τα… μαζέψει ο Σεμέδο

Συντάκτης: Share:

Θυμίζοντας τον… Ιωάννη Μελισσανίδη, ο Ρούμπεν Σεμέδο έκανε στροφή 180 μοιρών ανασκευάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις με τις οποίες κατηγόρησε παράγοντα του Ολυμπιακού για απειλή.

 

Ο Πορτογάλος άσος στην ανάρτηση που έκανε μέσω social miedia σημείωσε:

«Νιώθω την υποχρέωση να ξεκαθαρίσω ξανά αυτό που έχω μοιραστεί και έχει ειπωθεί σε μία κατάσταση σοκ μετά την άθλια επίθεση που δέχθηκα. Ο Ολυμπιακός, το σωματείο που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο, να αναγεννηθώ σαν παίκτης και σαν άνθρωπος, ήταν οι πρώτοι που με βοήθησαν και με υποστήριξαν σε αυτή την δύσκολη στιγμή και πάντα ήταν στο πλευρό μου.

Αυτό που είπαν ήταν πως ένας παράγοντας και ένας άνδρας ασφαλείας από τον Ολυμπιακό ήρθαν και με προειδοποίησαν για τα αρνητικό και βίαιο περιβάλλον που δημιούργησαν τα ΜΜΕ γύρω από την εικόνα μου και για μία ακόμη φορά διαστρέβλωσαν την πληροφορία που πέρασε με λάθος τρόπο, έτσι θέλω να καθησυχάσω την οικογένεια μου και την οικογένεια του Ολυμπιακού πως νιώθω καλά και αναρρώνω με όλη την προσοχή και την στήριξη από τον οικογένεια του Ολυμπιακού αλλά και την δική μου οικογένεια. Σύντομα θα είμαι πίσω και αύριο υπάρχει ένα ντέρμπι που πρέπει να κερδίσουμε».