Πρόστιμα σε ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Share:

Μοίρασε πρόστιμα η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα ματς της 23ης αγωνιστικής.

 

Συγκεκριμένα το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ επέβαλε πρόστιμα στις 4 ΠΑΕ για την 23η αγωνιστική. Αναβολή για Πανιώνιο

 

‘Ετσι  τιμώρησε με πρόστιμο 15.500 ευρώ την ΑΕΚ, με 3.000 τον Ατρόμητο και με 11.250 τον ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΟΦΗ αντίστοιχα.

Επίσης, ο Αστέρας Τρίπολης τιμωρήθηκε με πρόστιμο 5.000 ευρώ για υβριστική συμπεριφορά προς τους διαιτητές του φυσιοθεραπευτή Γ. Μουστογιάννη στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ένα μήνα.

Η υπόθεση του Πανιωνίου

αναβλήθηκε.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 23ης αγωνιστικής.

Α. ΠΑΕ ΑΕΚ: συνολική χρηματική ποινή, ποσού δεκαπέντε χιλιάδων πεντακοσίων (15.500,00) ευρώ.

Β. ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γ. Μουστογιάννης (φυσ/τής): Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον Γ. ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα

Γ. ΠΑΕ Ατρόμητος: συνολική χρηματική ποινή, ποσού τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ.

Δ. ΠΑΕ ΠΑΟΚ: συνολική χρηματική ποινή, ποσού έντεκα χιλιάδων διακοσίων πενήντα (11.250,00) ευρώ.

H εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ Πανιώνιος αναβλήθηκε