Ράσταβατς: “Δεν λειτούργησε τίποτα στο πρώτο μέρος -Πήραμε δύο μαθήματα “

Συντάκτης: Share:

O Μίλαν Ράσταβατς παραχώρησε δηλώσει στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα από τη Λαμία και στάθηκε στην τραγική εικόνα των Αρκάδων στο πρώτο μέρος.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού:

 

“Το α’ ημίχρονο ήταν ένας σημαντικός παράγοντας από τη στιγμή που στα πρώτα 45 λεπτά τίποτα δεν λειτούργησε καλά, ούτε ένταση είχαμε στο παιχνίδι μας, ούτε τρεξίματα, ούτε ταχύτητα στην κυκλοφορία της μπάλας οπότε σίγουρα αυτό επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα. Στο β’ ημίχρονο η ομάδα ανέβασε αρκετά την απόδοση της ωστόσο, δεν είχαμε την απαιτούμενη τύχη για να σημειώσουμε κάποιο γκολ”.

 

Για τον παράγοντα της τύχης: “Στο β’ ημίχρονο πιστεύω ότι ήταν μόνο ατυχία. Η Λαμία αμύνθηκε με πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές κοντά στην εστία και οι χώροι δεν υπήρχαν. Τις στιγμές όμως, που βρίσκαμε τους χώρους, δημιουργήσαμε ευκαιρίες,  ωστόσο πάντα κάτι συνέβαινε την τελευταία στιγμή και δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε”.

 

Για τα μαθήματα που πήρε ο Αστέρας από την ήττα του: “Πήραμε δύο μαθήματα. Πρώτον στο παιχνίδι υπάρχουν 90 λεπτά και πρέπει από το πρώτο δευτερόλεπτο να μπεις στον αγώνα και το δεύτερο είναι ότι σε οποιαδήποτε ενέργεια κάνεις πρέπει να δίνεις το 100% σου γιατί αλλιώς καλύτερα να μην το κάνεις καθόλου”.