Ράσταβατς: «Είμαστε καλύτεροι από πέρυσι»

Συντάκτης: Share:

Για την μέχρι τώρα πορεία στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και για τους στόχους την ομάδας μίλησε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Μίλαν Ράσταβατς.

Ο Σέρβος τεχνικός των Αρκάδων στις δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα Τρίπολης, μίλησε για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα της 6ης αγωνιστικής, κόντρα στον ΟΦΗ, αλλά και τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι μέχρι τώρα, για την πορεία μας στη Super League Interwetten. Το πολύ σημαντικό είναι η εικόνα που έχουμε δείξει κι ακόμα περισσότερο τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει. Πιστεύουμε πως θα συνεχίσουμε έτσι για να έχουμε μία πολύ καλή πορεία».

Για το αν μπορεί να διακρίνει βελτίωση του φετινού ΑΣΤΕΡΑ σε σχέση με την περυσινή ομάδα: «Εσείς θα μου πείτε. Πιστεύω όμως πως ναι. Βλέπω καλύτερη εικόνα, καλύτερα αποτελέσματα, η ομάδα έχει ωριμάσει κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Για το αν σκέφτεται να προσθέσει κι άλλα στοιχεία στην ομάδα το προσεχές διάστημα: «Είναι μια συνεχής πορεία βελτίωσης, επομένως προσπαθούμε να βρούμε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που θα μας κάνουν να πάμε λίγο ακόμα παραπάνω. Νομίζω, ότι αυτό μας μένει ακόμα να βρούμε».