Ράσταβατς: «Εμφανές το πρόβλημα στο σκοράρισμα»

Συντάκτης: Share:

Στο γεγονός ότι η Ξάνθη έχει εμφανές πρόβλημα στην επίτευξη τερμάτων στάθηκε ο Μίλαν Ράσταβατς κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου μετά την αναμέτρηση επί του Πανιωνίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού:

«Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη που πήρε. Έχουμε μπει στο τελευταίο τρίτο του πρωταθλήματος και όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και δεν παίζει τόσο ρόλο το θέαμα. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε το πρόβλημα του σκοραρίσματος και αυτό είχαμε και σε αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω ότι δεν παίξαμε καλά και δεν προσπαθήσαμε, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να νικήσουμε. Ένα πρόβλημα που ήταν φανερό ήταν πως όποτε είχαμε τις φάσεις δεν σουτάραμε για να σκοράρουμε.

Στο σημείο του γκολ που δεχτήκαμε καταφέραμε να το δεχτούμε από στημένη φάση και δεύτερη μπάλα. Σε όλες τις άλλες καταστάσεις στην άμυνα μας τις είχαμε υπό έλεγχο. Είμαστε σε μία κατάσταση που θα την χαρακτήριζα και ως κακότυχη, αλλά θα πρέπει αν επιβιώσουμε. Υπάρχουν τέτοιοι περίοδοι στο ποδόσφαιρο», είπε αρχικά. Και μετά του μεταφέρθηκε πως η Ξάνθη σκοράρει με το… σταγονόμετρο. «Δεν είναι θέμα προσέγγισης. Παίξαμε και θέλαμε να κάνουμε φάσεις, αυτό θέλαμε, αλλά είναι ένα πρόβλημα το να μην σκοράρεις. Είναι και θέμα αυτοπεποίθησης».

Για το αν φοβάται ότι θα κινδυνέψει η Ξάνθη, σχολίασε: «Θεωρώ ότι έχουμε δείξει καλό πρόσωπο απέναντι στις μεγάλες ομάδες. Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε πρόβλημα στο πως θα αντιμετωπίσουμε αυτές τις ομάδες. Αυτό που με ανησυχεί είναι ο τρόπος που θα σκοράρουμε. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί σε τέτοια παιχνίδια. Πιστεύω ότι οι ομάδες που βρίσκονται στο κέντρο της βαθμολογίας και κάτω είναι πάνω κάτω στα ίδια. Στα επόμενα ματς θα φανεί τι θα γίνει. Πιστεύω ότι το όριο θα είναι περίπου στους 32 βαθμούς για την παραμονή. Εμείς κρατάμε την τύχη στα χέρια μας με την βαθμολογική μας θέση».