Ράσταβατς: «Επιτέλους ήρθε η νίκη» 

Συντάκτης: Share:

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης μόλις ξεκίνησε τις δηλώσεις στην Cosmote TV άκουσε τους οπαδούς του Αστέρα Τρίπολης που βρίσκονταν στη Ριζούπολη να τον αποθεώνουν, ενώ εξέφρασε τη χαρά του και την ανακούφισή του για την πρώτη νίκη των Αρκάδων τη φετινή σεζόν.

 

Όσα είπε ο Ράσταβατς στην Cosmote TV:

 

Για το γεγονός ότι οι οπαδοί του Αστέρα τον αποθέωσαν: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό που συμβαίνει. Με τη βοήθεια των φιλάθλων μας μπορούμε να κάνουμε περισσότερα».

 

Για την πρώτη νίκη: «Επιτέλους ήρθε η νίκη. Φαινόταν από όλη την προσπάθειά μας. Θα έπρεπε να είχε έρθει λίγο νωρίτερα, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ».

 

Για το αν του άλλαξε τα πλάνα το πρόβλημα του Ατιένθα: «Όχι. Σίγουρα θα θέλαμε να τον είχαμε. Αλλά γνωρίζω τις δυνατότητες των παικτών μου, μπήκε κάποιος άλλος στη θέση του και ανταποκρίθηκε».

 

Για την πίεση που δέχθηκε ο Αστέρας στα τελευταία λεπτά: «Δεν προήλθε από τους αντιπάλους μας, αλλά από τη μεγάλη θέληση που είχαμε για τη νίκη. Η ομάδα προσπάθησε να κρατήσει ένα αποτέλεσμα όσο καλύτερα γινόταν και αν η ομάδα πρέπει να καθίσει λίγο πίσω για να τα καταφέρει εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτό».