Ράσταβατς: “Μία φάση μας κόστισε το παιχνίδι”

Συντάκτης: Share:

“Ερήμην” της τύχης ο τεχνικός της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς, τόνισε σε δηλώσεις του πως η ομάδα του χρειάζεται ένα δυνατό φρεσκάρισμα.
Συγκεκριμένα, είναι γνωστό πως η ομάδα του έχει μόνο μία νίκη σε 16 ματς και μεταξύ άλλων, τόνισε:

“Είχαμε τον έλεγχο αυτού του περίεργου αγώνα για 89 λεπτά ειδικά και στα δύο κομμάτια του αγώνα. Παίρνω την ευθύνη για την ήττα γιατί το πλάνο μας έπρεπε να εφαρμοστεί για όλο το παιχνίδι. Ήταν η μοναδική προσπάθεια του Λεβαδειακού αυτή που έφερε το γκολ, εμείς είχαμε δύο καλές ευκαιρίες χθες, είχαμε και σήμερα ευκαιρίες αλλά τιμωρηθήκαμε. Ο Μαρκόφσκι που είναι επικίνδυνος, κρατήθηκε καλά παρά τα αρχικά προβλήματα που είχαμε μαζί του. Η κυκλοφορία μας ήταν καλή, με 2-3 επαφές στα 2/3 του γηπέδου αλλά στο 1/3 που ήταν γεμάτο αντιπάλους η κυκλοφορία μας δεν ήταν καλή. Προσπάθησα να φρεσκάρω την ομάδα μου, έβαλα στα πλάγια παίκτες ως αλλαγή, αλλά δεν καταφέραμε κάτι εκεί. Η κατάσταση στην ομάδα μου δεν είναι ευχάριστη, μετά την ήττα αλλά πρέπει να δούμε άμεσα το επόμενο παιχνίδι και με σκληρή δουλειά να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Η αυτοπεποίθησή μας δεν είναι η καλύτερη, όταν χάνεις γκολ, συμβαίνει αυτό και πρέπει να αλλάξει”.

Και στην πορεία, συμπλήρωσε: “Πρέπει στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε πίσω ό,τι χάσαμε σήμερα. Πρέπει να ξαναβρούμε τη δύναμή μας και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι όπως πρέπει. Ήμασταν καλύτεροι σήμερα αλλά μια φάση μας κόστισε όλο το παιχνίδι”.