Ροντρίγκες: «Φυσικά και θέλω να κερδίσω τον ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Share:

Ο Γκάρι Ροντρίγκες θα είναι ένα από τα πρόσωπα του ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ καθώς ως αντίπαλος πλέον θα αντιμετωπίσει τον Δικέφαλο, τον οποίο σέβεται, αλλά θέλει να κερδίσει, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι πολύ ωραίο να παίζεις ντέρμπι, ιδιαίτερα κόντρα στην παλιά μου ομάδα. Τους σέβομαι, το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με τον σεβασμό. Είμαι επαγγελματίας θέλω τους τρεις πόντους και να τους κερδίσω φυσικά».

 

Για την κατάσταση του: «Νιώθω καλά, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Θα είμαι έτοιμος γι’ αύριο. Χρειάζομαι παιχνίδια για να είμαι ακόμη πιο έτοιμος. Όλα στην ώρα τους. Προετοιμάζομαι για να βοηθήσω την ομάδα».

 

Σχετικά με το γεγονός ότι το ματς θα γίνει χωρίς θεατές: «Για εμάς δεν είναι καλό, μας αρέσει να έχουμε τον κόσμο μας και σε ένα ντέρμπι είναι πάντα σημαντικοί. Δεν θα είναι καταστροφικό για εμάς, πρέπει να νικήσουμε τον αγώνα και να πάρουμε τους τρεις πόντους».

 

Για την ψυχολογία της ομάδας μετά την ευρωπαϊκή ήττα: «Είναι μία άλλη μέρα, συγκεντρωνόμαστε στο ντέρμπι, όλοι είναι ενθουσιασμένοι, όλοι θέλουν να παίζουν στο ντέρμπι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι».