Σαφής η θέση της Λίγκα: «Ασφυκτικό πρόγραμμα, καμία σκέψη αναβολής»

Συντάκτης: Share:

Σαφής θέση πήρε η Λίγκα σχετικά με το αίτημα της αστυνομίας για αναβολή των αναμετρήσεων Ιωνικός-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Όπως διαβάστε νωρίτερα μέσω της Sfina.GR, η αστυνομία με αίτημα της ζήτησε την αναβολή των δύο συγκεκριμένων αναμετρήσεων, δηλώνοντας αδυναμία φύλαξής τους λόγω των μέτρων για την επέτειο του Γρηγορόπουλου (6/12), αλλά και την έλευση του Πάπα Φραγκίσκου στην Αθήνα.

Η Λίγκα πάντως ενημέρωσε από χθες (30/12) την αστυνομία πως είναι κάθετη σε τέτοιο ενδεχόμενο και οι αγώνες θα γίνουν κανονικά.

Όπως εξηγεί στην επιστολή του ο συνεταιρισμός, το πρόγραμμα είναι ασφυκτικό και δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες να πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια αν και εφόσον υπάρξει αναβολή.

Εκτός αυτού, οι ομάδες αλλά και οι εμπλεκόμενοι φορείς (τηλεόραση, διαιτητές κλπ) έχουν προετοιμαστεί για τις αναμετρήσεις και μια ενδεχόμενη αναβολή θα επιφέρει μεγάλη αναστάτωση.

Μάλιστα στο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό θα υπάρχουν ξένοι διαιτητές, κάτι που κάνει ακόμη πιο δύσκολο να υπάρξει αναβολή της αναμέτρησης.

Τέλος να σημειωθεί, πως από την περασμένη εβδομάδα που είχε γίνει η καθιερωμένη σύσκεψη με την αστυνομία για τα δύο παιχνίδια, δεν είχε τεθεί κανένα θέμα αναβολής τους από την ΕΛ.ΑΣ., παρ’ ό,τι ήταν γνωστά όλα τα δεδομένα, τόσο του Γρηγορόπουλου, όσο και του Πάπα.