Σε ρυθμούς Βόλου ο Ατρόμητος – Ανακοίνωσε δυο νέα κρούσματα

Συντάκτης: Share:

Στις προπονήσεις έχουν επιστρέψει από το Σάββατο οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου στο Μαζαράκη, και η προσοχή έχει στραφεί στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής κόντρα στον Βόλο (5/1, 17:15) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

 

Στη διάθεση του Γιώργου Κορακάκη βρίσκονται οι Κλωναρίδης, Γκαλβάο και Νταβιώτης, που έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και προπονούνται κανονικά πλέον.

Ο Κωτσόπουλος, από την πλευρά του, συνεχίζει να κινείται σε ατομικούς ρυθμούς, κάνοντας ασκήσεις στο γυμναστήριο και χαλαρό τρέξιμο και σιγά σιγά ανεβάζει «στροφές».

Δυο νέα κρούσματα COVID-19

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 εντοπίστηκαν δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό και τηρώντας απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι νοσούντες έχουν τεθεί ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό ώστε να περιοριστεί η διασπορά στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Πρόκειται για δύο ξεχωριστά κρούσματα του ιού από αυτά που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου και αυτή τη στιγμή η ομάδα μας είναι στη δυσάρεστη κατάσταση να αριθμεί συνολικά επτά ασθενείς.