Σκέφτονται αποχή οι διαιτητές – Παρέμβαση Γραμμένου, Περέιρα

Συντάκτης: Share:

Το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου έχει θορυβήσει τους διαιτητές και μάλιστα σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, γίνεται ψηφοφορία, μέσω τηλεφωνικών επικοινωνιών για το αν θα αντιδράσουν με αποχή από τους αγώνες του προσεχούς Σαββατοκύριακου!

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, υπήρξε παρέμβαση από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και τον ομόλογό του της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα, οι οποίοι με επιστολή τους, ζητούν από τους διαιτητές να μην προχωρήσουν σε αποχή, καλώντας τους μάλιστα σε συνάντηση, στα γραφεία της ομοσπονδίας, στις 4 Ιανουαρίου.

Η επιστολή αυτή αναφέρει τα εξής:

Αγαπητές/οί φίλες/οι,

Κατανοούμε απόλυτα την αγωνία και τους προβληματισμούς σας, ταυτιζόμαστε πλήρως με τη συναισθηματική σας κατάσταση μετά την απαράδεκτη επίθεση εις βάρος του συναδέλφου σας Θανάση Τζήλου, γνωρίζουμε άριστα το περιβάλλον, στο οποίο καλείστε να έχετε υψηλού επιπέδου απόδοση και πάνω απ’ όλα καταδικάζουμε απερίφραστα το εκτός κάθε ορίου και λογικής συμβάν της Λάρισας.

Έχουμε αποφασίσει να λάβουμε όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα, προκειμένου η κατάσταση να αλλάξει άμεσα.

Σας ζητούμε να πρυτανεύσει η ψυχραιμία. Σας ζητούμε να συνταχθείτε μαζί μας στην προσπάθεια να κρατηθεί το ποδόσφαιρο δυνατό και να μην υποταχθεί στους σκοπούς όσων επιχειρούν με τρομοκρατικές μεθόδους να σταματήσουν τη βελτίωσή του.

Παρακαλούμε να είστε παρόντες στα γήπεδα με συνέπεια και με στόχο να αποδειχθεί η ακεραιότητά σας για μία ακόμα Κυριακή.

Και σας καλούμε την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, στις 11:00, στα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου όλοι μαζί, η ΕΠΟ, η Super League, η ΚΕΔ, ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμων των FIFA/UEFA κ.Πετρ Φούσεκ και οι εκπρόσωποί σας, που εσείς θα επιλέξετε, να δρομολογήσουμε μαζί την “επόμενη μέρα”.

Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε με τις απαιτούμενες αλλαγές για να περιφρουρήσουμε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.