Σκληρή απάντηση Μπέου στον Ζαμάνη

Συντάκτης: Share:
Ξέσπασμα Μπέου: «Δημοκρατία έχουμε, όχι βαρονία του Μαρινάκη»

Μέσω Facebook ήρθε η απάντηση του Αχιλλέα Μπέου στον Νίκο Ζαμάνη σχετικά με όσα ανέφερε για τον ίδιο στη δήλωσή του.

Στην ανάρτησή του ο Μπέος σημείωσε πως τα χρέη τα βρήκε και δεν τα δημιούργησε ο ίδιος, φροντίζοντας μάλιστα να τα μηδενίσει.

 

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αχιλλέας Μπέος στο facebook:

«Η θέση που πήρα για την περιπέτεια του Πανιωνίου ασφαλώς και δεν είχε την έννοια της κριτικής και της απόδοσης ευθυνών σε κανένα, παρά μόνο την ανάγκη να εκφράσω την πικρία και την στενοχώρια μου για την κατάσταση της ομάδας που αγαπώ.

 

Διαβάζοντας, ωστόσο, την απάντηση του Νίκου Ζαμάνη και συγκεκριμένα το υστερόγραφο που με αφορά, ειλικρινά απορώ που βρίσκει το κουράγιο αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο Πανιώνιος, να βγάζει ανακοινώσεις αντί να ακολουθεί την τακτική της σιωπής.

 

Είναι γεγονός ότι στο διάστημα που υπηρέτησα τον ιστορικό Πανιώνιο, «εκμεταλλεύτηκα» ένα νόμο του κράτους προς όφελος της αγαπημένης μου ομάδας και σε καμία περίπτωση για προσωπικούς ιδιοτελείς σκοπούς.

 

Επίσης, θα ήθελα να ενημερώσω τον Νίκο Ζαμάνη, αν και το γνωρίζει καλά, ότι τα χρέη που επικαλείται στην δήλωσή του τα βρήκα, δεν τα δημιούργησα εγώ και φρόντισα να τα μηδενίσω, σε αντίθεση με όλους όσους τα τελευταία χρόνια ασελγούν στις πλάτες του ιστορικού Πανιωνίου.

 

Υ.Γ.: Φίλε Νίκο, μην ψάχνεις για φαντάσματα. Οι μεγάλοι παράγοντες αναλαμβάνουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Είτε είναι λίγες, είτε πολλές. Άλλωστε όλοι και όλα κρίνονται από την ιστορία και όχι από τα λόγια».

Scroll Up