Σπανός: «Η προσπάθεια είναι σημαντική – Ωφέλιμοι οι βαθμοί που πήραμε»

Συντάκτης: Share:

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Ιωνικού επί του Αστέρα στο γήπεδο της Τρίπολης.

 

Άλμα παραμονής έκανε ο Ιωνικός που πέρασε νικηφόρα από την Τρίπολη επικρατώντας με σκορ 3-2 του Αστέρα. Ο Δημήτρης Σπανός είχε κάθε λόγο μετά το τέλος της αναμέτρησης να είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του, ενώ τόνισε πως δεν αξίζει ο Ιωνικός να βρίσκεται σε αυτή τη θέση.

 

Αναλυτικά ο Δημήτρης Σπανός δήλωσε :

 

Για το ότι νίκησε σε μία δύσκολη έδρα: Είναι σημαντικό ότι βάσει αντιπάλου κρίνεται και η δυσκολία της νίκης. Είναι μία νίκη επί ενός εξαιρετικού αντιπάλους και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε. Σίγουρα είναι ωφέλιμοι οι βαθμοί που πήραμε.

 

Για την απόδοση της ομάδας του: Η εικόνα της ομάδας στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος δείχνει ότι δεν πρέπει να είμαστε τόσο χαμηλά. Δεν πρέπει να μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία, όμως.

 

Για τη σημασία της νίκης: Εκτός από τους βαθμούς που είναι σημαντικοί κρατάω ότι τους είχαμε ανάγκη και ήρθαν την κατάλληλη στιγμή. Στο ποδόσφαιρο αν θες κάτι και το προσπαθήσεις θα το κερδίσεις. Επομένως η προσπάθεια είναι σημαντική. Αν δεν συνεχίσουμε, όμως, θα βρεθούμε προ εκπλήξεων.